Seznamte se s mužem, který může ministra Chovance přivést do problémů

15.08.2015 19:28

Sociální demokrat Kamil Choc, který figuruje v údajné korupční kauze České pošty a ministra vnitra Milana Chovance (ČSSD), není neznámou figurou především ve Středočeském kraji. Členem strany je přitom teprve tři roky. Tento muž měl podnikateli Lukáši Čadkovi slibovat, že za tři miliony vyřeší problém s Českou poštou.

Seznamte se s mužem, který může ministra Chovance přivést do problémů
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Na scéně se objevuje další politik, který vlastní bezpečnostní agenturu. Jde o Kamila Choce, služeb jeho agentury využila např. radnice Prahy 6. Informuje o tom server iDnes.cz, jenž doplnil, kdo ještě Chocových služeb využil.

„Kdo ale Chocových služeb využil, byl středočeský hejtman Miloš Petera. Zastupoval ho v kauze dopravní nehody, kterou politik způsobil ve služebním voze. Známosti Choc využil a před podnikatelem Čadkem se zaštítil právě Peterovým jménem, píše server.

Politik s bezpečnostní agenturou prý dočasně pozastavil své členství ve straně, ale není to jisté, protože e-mail, v němž se tak mělo stát, nebyl podepsaný. Krajská ČSSD chce s Chocem příští čtvrtek mluvit.

K dokreslení celé situace je třeba říci, že Ministerstvo vnitra i Česká pošta považují kauzu za provokaci. Někdo prý chce obě instituce poškodit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

19:45 „Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

Láska je jako mír, musíme za ni bojovat, prohlásil slovenský premiér Robert Fico (Směr) na bratislav…