Skončíme jako na planetě opic, nebo nám uřežou hlavy... Bojovníci proti islámu a jejich další děsivá přednáška

16.10.2015 9:52

REPORTÁŽ V Národním domě v Třebíči se při debatě o imigraci sešli zástupci Bloku proti islámu a Úsvitu národní koalice s asi šedesáti občany. V diskusním panelu zasedli aktivista Martin Konvička, předseda Úsvitu národní koalice Miroslav Lidinský, sociolog Petr Hampl, Jana Borkovcová a poslanci Marek Černoch a Martin Lank.

Skončíme jako na planetě opic, nebo nám uřežou hlavy... Bojovníci proti islámu a jejich další děsivá přednáška
Foto: David Daniel
Popisek: Zleva: Petr Hampl, Miroslav Lidinský a Martin Konvička

V úvodním bloku Martin Konvička popsal svou cestu k radikálnímu aktivismu a vystupování proti islámu a konstatoval, že Evropa je už nejméně deset let pod útokem islámské ideologie. „Doufal jsem, že se evropská politická třída k té situaci postaví čelem. Asi před deseti lety jsem si myslel, že islamizace bude věcí dvaceti třiceti let. Před sedmi lety jsem potkal salafistickou radikálku a v debatách s ní jsem se dozvěděl, že všechny ty islámské hnusy tady už dávno jsou. To bylo mrazivé. Někdy v té době jsem se přidal k facebookové skupině Islám v ČR nechceme a někdy před rokem se nám už podařilo sebrat sto tisíc podpisů pod petici, nakonec jich bylo sto šedesát tisíc. Navzdory tomuto vzedmutí občanské společnosti se tomu koalice a část politické třídy vysmála. Rozhodli jsme se proto do politiky vstoupit. Pokud to necháme na těchto elitách, tak nás prodají,“ prohlásil Martin Konvička.

Poslanec Úsvitu národní koalice Marek Černoch v úvodním představení řekl, že jeho strana je sice nejmenší v parlamentu, ale má obrovskou vnitřní sílu. „Je to nejsilnější strana ve smyslu toho, jak je schopná pracovat, a je to dáno i tím, že jsme schopni reagovat na situace rychleji než velké strany. Máme lidi, kteří mají obrovskou chuť pracovat, a spolu s hnutím Islám v ČR nechceme a Petrem Hamplem vytváříme jednotný celek. Nedovolíme, aby to dopadlo špatně,“ řek Marek Černoch. Uvedl také, že poslanci jeho strany předložili několik legislativních návrhů, z nichž jedním je projednání novely zákona o církvích, která má za cíl zabránit šíření radikálních náboženství. Příští týden by podle Marka Černocha měla sněmovna tento bod projednat a vyslat do druhého čtení.

Hampl: Hraje se o zánik civilizace

Sociolog Petr Hampl se vrátil k tématu islámu a hned v úvodu nastínil apokalyptickou vizi budoucnosti západní civilizace. „To, o co se teď hraje, když se mluví o zhroucení civilizace, není o tom, že tady bude místo kostela mešita a jinak budeme žít podobně jako dnes. Hraje se o zánik civilizace, což by v budoucnosti zřejmě probíhalo tak, že v Evropě nějakou dobu budou vznikat ghetta, uzavřené společnosti cizinců, do zemí budou přicházet další imigranti. A potom – najednou, během dvou tří týdnů – se stane to, že civilizace přestane fungovat. Když dojde k vraždě, lidé nebudou moci zavolat policii, policie nebude existovat, nebudou moci jít do nemocnice, nemocnice přestanou existovat, v obchodech nebude zboží, u čerpaček nebude benzín, zastaví se továrny, nebude elektřina. Ne ale na den nebo týden, ale navždycky. Mezitím budou operovat nějaké bandy, a to je zánik civilizace. A o ten se tady hraje. Obávám se, že politická reprezentace, která si s tím dnes zahrává, si neuvědomuje, jak strašné věci se tady můžou dít. A není za pět minut dvanáct, ale za půl minuty dvanáct,“ řekl Petr Hampl.

Konvička: Elity na nás kašlou

Anketa

Která skupina europoslanců dělá v Evropském parlamentu svou prací největší čest České republice?

hlasovalo: 12521 lidí

V této souvislosti Martin Konvička poznamenal, že IVČRN loni v srpnu, tedy mnohem dřív, než tady byla uprchlická krize, vyzval vládu, prezidenta a parlament, aby se věnovali problematice křesťanských uprchlíků z Blízkého východu, tedy obětí Islámského státu a islámského radikalismu. „Každý z těch elit na nás tehdy kašlal a to, co se děje dnes, tedy jeden proud hnědých lidí z Blízkého východu a druhý proud černých lidí ze subsaharské Afriky, nemá s nějakou válkou a utrpením nic společného. Tam jsou trpící lidé, ale ti jsou v uprchlických táborech v Jordánsku a nemají na cestu. To, co k nám přichází, jsou z blízkovýchodní oblasti sunnitští muslimové, mladí muži s kapsami plnými peněz a rozhodně nepřicházejí pracovat,“ řek lídr IVČRN.

Miroslav Lidinský se pak věnoval otázce ochrany hranic, což je podle něj téma, jemuž se vláda měla věnovat už dávno. „My spolu s poslaneckým klubem jsme předložili několik návrhů na zvýšení ochrany hranice tak, aby armáda podpořila vyčerpanou policii, která musí zabezpečit přechody do České republiky. Upozorňovali jsme na to na začátku léta a dodnes se nic neděje. Naše řešení bylo jasně konstruktivní, za pomoci optoelektronických přístrojů a dalších zařízení se dá lehce monitorovat pohyb na hranicích a ve spolupráci s drony by se dalo spolehlivě rozlišovat, kdo je na hranici. Ušetřilo by to peníze i personální nároky. Dodnes na návrh nebylo reflektováno,“ stěžoval si předseda Úsvitu národní koalice Lidinský. Už dávno také podle něj měla proběhnout opatření na vnější ochranu schengenského prostoru a do budoucna by měly proběhnout také stabilizační operace v místě konfliktů, aby ti, kdo utíkají před válkou, nemuseli vážit zbytečně pět tisíc kilometrů dlouhou cestu.

Konvička: Prohrajeme a uřežou nám hlavy

Do rozebírání souvislostí islamizace se pak opět pustil Martin Konvička, podle nějž je imigrační krize jen malou částí problémů spojených s islámem. „Takzvaná imigrační krize to jen zrychluje, oni by se sem ale dostávali postupně, trvalo by to déle, ale problém by tu byl stejně. Co nám hrozí? V lepším případě pomalá normalizace, kdy nám hloupá totalitní ideologie pomalu skloní krky a staneme se občany druhé kategorie a poníženou vystrašenou masou. V trochu horším případě hrozí kosovský scénář, tedy válka, na kterou nebudeme připraveni a kterou prohrajeme a uřežou nám hlavy. A v úplně nejhorším případě ten islám přijmeme a během dvou generací se z nás stanou stejní nešťastníci, jako jsou ti lidé z Pákistánu nebo Afghánistánu, protože to zabije veškeré lidství, veškerou krásu, veškerou lásku a stane se z nás něco jako na planetě opic,“ varoval Konvička.

Řešení je podle něj naprosto jednoduché: „Jsme ve stejné situaci, v jaké byl ten tlustý Angličan za druhé světové války – všichni se před nacismem skláněli, ale on řekl ne. Základem je říct to ne. Na západě vidíme vystrašenou vyprázdněnou kulturu a politiku, která zrazuje sama sebe. Jediné, čím ale islám sílí, je náš strach. Za studené války fungovalo ze strany Západu zadržování komunismu a to by šlo nyní ve vztahu k islámu,“ řekl Martin Konvička a dodal, že je přesvědčen, že by tak islám zanikl nejen v Evropě, ale i ve světě během několika málo generací. „Bohužel jsme obklopeni šílenými zeměmi, které to vzdaly. Proto nás nutně čeká postupné odpoutávání od sebevražedné politiky evropských elit a práce na tom, abychom se stali zase silnou a sebevědomou zemí,“ doplnil svou vizi Konvička.

Lank: Řekové se na hranice vykašlali

K mezinárodním souvislostem řešení krize Martin Lank uvedl, že se všichni snaží řešit následky, ale stačilo by řešit příčinu. „Je dobře, že se vláda ptá, co Řekové udělali s penězi, které dostali na ochranu hranic. Na to se ale měli ptát už dávno. Pokud vím, Řekové je použili na podporu vlastního hospodářství a na hranici se vykašlali. A stejně zásadní je informovanost v místech, odkud ti lidé odcházejí. Oni mají naprosto nereálná očekávání, myslí si, že v Evropě dostanou domy, peníze a že nebudou muset nic dělat. A pašeráci, kteří je sem vozí, jim neřeknou, jaká je realita, protože je to pro ně miliardový byznys,“ konstatoval poslanec Lank.

Hampl: Potřebujeme sto čtyřicet poslanců, kteří do toho budou šlapat

Podle Petra Hampla bez ohledu na to, co dělá Evropská unie nebo co se děje v jiných částech světa, musí být Česká republika hlavně schopná se ubránit sama a mít své hranice pod kontrolou. „Musíme mít své prostředky, kterými se ubráníme, i když Merkelová neudělá svou práci, když Evropská komise neudělá svou práci, když Řekové neudělají svou práci. Dnes ale vidíme, že na straně imigrantů – těch agresorů – je i naše vláda. Proto potřebujeme masivní vítězství v parlamentních volbách, musíme mít sto dvacet sto čtyřicet poslanců a ti do toho budou šlapat. Potřebujeme ovládnout kraje a mít své odhodlané lidi na městech. A to vše se musí stát v situaci, kdy je zde mediální blokáda. Je to na každém z vás, není času nazbyt,“ vyzval přítomné Hampl.

Evropské unie se týkal i jeden z dotazů, který zodpověděl Martin Konvička: „Evropská unie se už probudit nedokáže. Země, které jsou v unii dominantní, jako je Německo, Francie a Británie, jsou už natolik infiltrovány islamismem a jejich elity natolik prohnilé, že pokud budeme pokračovat v integraci, tak nás to stáhne dolů i bez imigrační vlny. Vykřikovat ale, že vystoupíme z EU, není řešení, musíme začít připravovat postupný výstup a pracovat na tom. Evropská unie je už v troskách a brzo nastane situace ,zachraň se kdo můžeš‘ a je nutné se na to připravit.“

Další z dotazů se zaměřil na to, proč „byla zakázána česká zabijačka, ale halal porážky nikdo neřeší, stejně jako pedofilii u islamistů“. Reagoval na ni Martin Lank, který prohlásil, že pokud u nás má platit ochrana zvířat, toto tolerovat nelze. „Máme připravený návrh zákona, který chceme nechat projednat, a nevidíme jediný důvod, aby tímto způsobem v naší civilizaci zvířata trpěla. A pokud jde o pedofilii, je to jasně protizákonné, ale tresty za takové činy jsou malé a měly by se zpřísnit,“ řekl poslanec Lank. Martin Konvička doplnil, že pedofilie je pro islám příznačná, protože toto náboženství vyhovuje nejhnusnějším lidem, kterým nabízí uspokojení nejhnusnějších pudů, jen je to v něm šifrované.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Daniel

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…