Škromach před Partií: Drábku, cestou do studia to vezmi přes Czechpoint

15.01.2012 10:35

K souboji „sociálních titánů“ se v neděli schyluje v pořadu Partie na TV Prima. Hostem bude ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek (TOP 09) a jeho stínový oponent z ČSSD, těžká váha za Znojemsko Zdeněk Škromach. Ten se rozhodl nic nepodcenit a poctivě se na názorový střet připravuje.

Škromach před Partií: Drábku, cestou do studia to vezmi přes Czechpoint
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředseda Senátu i ČSSD Zdeněk Škromach

Zdeněk Škromach patří na Facebooku k nejoblíbenějším politikům a v létě si kvůli překročení limitu přátel musel dokonce založit nový profil. Jeho pravidelné příspěvky na zdi jsou tedy velmi čtené. Ten dnešní v sobě nese bojovného ducha.

„Po ránu mě probudily sluneční paprsky, tak ještě kafíčko a prolétnutí přípravy a za chvíli do TV Prima na ministra Drábka. Jen mám obavu, že tolik životních osudů a problémů mu ani nejde zprostředkovat. Každopádně by to měl vzít při své cestě na ministerstvo v oranžové vestě přes CzechPoint, aby se vžil do kůže těch, o které by se měl starat. A to nemluvím o rodinách s dětmi či seniorech a nebo lidí se zdravotním postižením. Hezkou neděli,“ píše Škromach.

Bývalý ministr práce a sociálních věcí Škromach totiž vytrvale kritizuje novou praxi, podle níž se nezaměstnaní musí pravidelně 2x týdně hlásit na Czechpointech. Podle něj je tento systém lidsky nedůstojný a hraničí se šikanou  .

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pavel Kozdera

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…