Skrytá úmrtí. Nevinné dítě. Česká lékařka nahrála řeč o vakcíně

26.01.2022 12:56 | Ze sítí

Proti očkování dětí se v rozhovoru pro kanál Inovace republiky vyjádřila kardioložka z VFN Jana Gandalovičová, jedna ze zakladatelek Iniciativy 21. Vakcíny totiž podle ní nebyly vyzkoušeny dostatečně a navíc, je zde případ dívky, jež po očkování skončila paralyzovaná na vozíku. A její případ pak byl popsán jako „funkční střevní potíže“, což doktorka považuje za důvod, proč by vědci, kteří vakcínu i přesto schválil, měli vrátit diplom. Hovoří také o skryté epidemii úmrtí mladých lidí a sportovců.

Skrytá úmrtí. Nevinné dítě. Česká lékařka nahrála řeč o vakcíně
Foto: Repro Youtube
Popisek: Kardioložka VFN Jana Gandalovičová

Gandalovičová má za to, že není dostatek dat na to, aby se očkovaly děti. „Zdravé děti jsou neriziková skupina, vyvíjí se u nich imunitní systém,“ uvedla jeden z důvodů, proč tento názor zastává. A také jí vadí, jakým způsobem probíhaly studie, jež jsou používány jako zdůvodnění pro očkování dětí. Tedy že děti byly sledované krátkou dobu a jejich počet nebyl tak velký.

Zmínila případ Maddie de Garray, dvanáctileté dívky, u které byla jako nežádoucí účinek vakcíny uvedena „funkční střevní bolest“. „Jako lékař si funkční střevní bolest představím, že na tom dítěti nic nenajdu, má nějaké bolesti břicha, občas nějaký průjem,“ uvedla kardioložka. „Když se podíváme na příběh této holčičky, tak ta do 24 hodin po očkování byla přijata do nemocnice s ochrnutím žaludku, ochrnutím těla od pasu dolu, s křečemi, mnoha dalšími projevy. Ta holčička je upoutána na invalidní vozík, není schopná ani udržet hlavu. Je živená nazogastrickou sondou a její život je těžce postižen,“ popsala případ holčičky, kterou rodiče přihlásili k testování vakcíny.

„Já si myslím, že není třeba nic jiného říkat. Jestli vědci, kteří se podepsali pod tuto studii, byli schopní něco takového pustit dál, tak pro mě je to na vrácení diplomu, omluvení se té rodině, která doposud zůstala zcela bez pomoci, teď dosáhli toho, že hlavní komisařka FDA bude celou kauzu prošetřovat,“ míní Gandalovičová. Podle ní se věda v tomto případě nedělala tak, jak se dělat má. „A odneslo to jedno naprosto nevinné dítě,“ připomenula.

„Ovšem nejde jen o tento případ, v americké databázi VAERS se nacházejí další případy úmrtí dětí po očkování,“ říká. „Je to samozřejmě podezření na úmrtí, musí se to prošetřit,“ podotkla, nicméně okolnosti jsou známy. Děti prý zemřely náhle, ale předtím měly změny na EKG.

„A to, že tady máme zatím skrytou, protože se o tom nepíše, ale epidemii náhlých úmrtí mladých lidí a sportovců, kterou jsme doposud nikde neviděli, je pro mě další bod k tomu, abychom si řekli, očkujme rizikové skupiny, očkujme starší, ale všechny dobrovolně,“ apeluje kardioložka.

Některé děti prý byly sledovány jen 17 dní. Jiné dva měsíce. A poté byly všechny naočkovány. „Vy nemáte kontrolní skupinu, aby se vůbec dalo říct, jaká jsou rizika,“ vytkla a odkázala na překlad materiálu kanadských vědců, kteří kritizují studie, jež vedly k experimentálnímu schválení vakcín. Podotkla, že za tímto materiálem nestojí neznámé tváře, ale profesoři imunologie a virologie.

Chce, aby objektivní informace o vakcínách byly k dispozici a očkování bylo dobrovolné, protože informací stále není dostatek. A dokonce se vakcína zřejmě ani netestovala na zvířatech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…