Slavná zpěvačka rozprávěla na večírku o Donaldu Trumpovi, padala slova jako Hitler a vraždící dítě. Vedle stála Hillary Clintonová a málem pukla radostí

24.08.2016 15:46

Slavná americká zpěvačka Cher se pořádně pustila do prezidentského kandidáta Donalda Trumpa. Na soukromém večírku Hillary Clintonové na něj vysypala obrovské množství nadávek a urážek, včetně toho, že jej označila za naprostého šílence. A všem přítomným se to velmi líbilo. Informuje Yahoonews.com.

Slavná zpěvačka rozprávěla na večírku o Donaldu Trumpovi, padala slova jako Hitler a vraždící dítě. Vedle stála Hillary Clintonová a málem pukla radostí
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Donald John Trump je americký obchodní magnát, politik, televizní hvězda a spisovatel

Cher přirovnala republikánského kandidáta Trumpa k množství filmových rolí šílenců či vraždících dětí a popsala jej jako lháře, kterého absolutně nezajímají následky jeho vlastních lží. A sklidila za to potlesk.

„Pamatujete si film Finty Dicka a Jane?“ zeptala se Cher publika ohledně filmu s Jimem Carreym. „Tak on je jako rasistické Finty Dicka a Jane.“

„On nechce udělat Ameriku opět skvělou. On chce udělat Ameriku heterosexuální a bílou,“ pronesla Cher a přirovnala Trumpa k „despotům jako Stalin a Hitler“.

Celý text zde

Cher od samého začátku podporuje demokratickou kandidátku Hillary Clintonovou, takřka bezvýhradně. „Je trochu stydlivá a není úplně nejlepším řečníkem na světě. Ale skutečnost, které věřím a kterou si uvědomuji, je, že bude pracovat každičký moment celého svého života,“ popsala Clintonovou zpěvačka. Trump je podle ní naopak „misogynní rasista a příšerný člověk“.

Clintonová Cher za její vystoupení poděkovala. „Nedokážu ani říct, jak jsem šťastná, že tu Cher mám,“ řekla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…