Slavný sexuolog podpořil sexuologa z ODS

18.10.2013 9:30

Známý sexuolog Petr Weiss podpořil svého kolegu z lékařské branže Jaroslava Zvěřinu, který kandiduje ze třetího místa kandidátky občanské demokracie v předčasných volbách v Jihočeském kraji. Na jeho adresu pěje jen samou chválu.

Slavný sexuolog podpořil sexuologa z ODS
Foto: Jaroslav Zvěřina
Popisek: Kandidát ODS do Poslanecké sněmovny Jihočeském kraji Doc. MUDr. Jaroslav Zvěřina

"Myslím, že v současné situaci naše země ke své správě potřebuje lidi nejenom moudré, ale i čestné a zkušené. Ty, kteří už svým životem a dílem prokázali, že jsou schopni vrátit politice její původní smysl – tedy zodpovědnou správu věcí veřejných.

Jsem přesvědčen, že docent Zvěřina je jedním z těch nemnoha  kandidátů na naší politické scéně, který je připraven tento úkol se ctí naplnit," zakončil Weiss, který v minulosti neúspěšně kandidoval do Senátu za ODS, svá slova podpory kolegovi Zvěřinovi.

Celé vyjádření Petra Weisse:

"Myslím, že v současné situaci naše země ke své správě potřebuje lidi nejenom moudré, ale i čestné a zkušené. Ty, kteří už svým životem a dílem prokázali, že jsou schopni vrátit politice její původní smysl – tedy zodpovědnou správu věcí veřejných. Jsem přesvědčen, že docent Zvěřina je jedním z těch nemnoha kandidátů na naší politické scéně, který je připraven tento úkol se ctí naplnit."

Prof. PhDr. Petr Weiss, PhD.
Sexuologický ústav 1. LF UK a VFN Praha, Apolinářská 4, Praha 2

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…