Slzy sázkařů. Kvůli prohře Korčoka přišli o hodně

08.04.2024 17:30 | Monitoring

Novým slovenským prezidentem se v neděli stal Peter Pellegrini, který porazil Ivana Korčkoka s pohodlným náskokem více než 200 tisíc hlasů. Přitom se dlouhodobě očekával nejtěsnější možný rozdíl a sázkové kanceláře a průzkumy věřily spíše Korčokovi. Lidé si nyní na sociálních sítích stěžují, že vsadili na „špatného koně“.

Slzy sázkařů. Kvůli prohře Korčoka přišli o hodně
Foto: Youtube
Popisek: Ivan Korčok

Pellegrini vyhrál prezidentské volby se ziskem 53,12 % hlasů. Přitom podle výzkumů a také sázkových kanceláří měl mít navrch Korčok a také exit polly ukazovaly na těsnou výhru Ivana Korčoka. Jeho prohra tak zamrzela kromě jeho voličů také sázkaře, kteří neváhali a vsadili si klidně i 200 eur (pět tisíc korun).

„Vsadil jsem doslova 200 eur na rozum slovenského lidu. Bohužel nevyšlo,“ uvedl slovenský mladík.

 

 

„Vsadil jsem ‚pajsku‘ na Korčoka, ale ovlivnilo mě víc přání než realita,“ napsal další sázkař, přičemž se odkázal na kurz u české sázkové kanceláře, který ukazoval na Korčokovu výhru.

 

 

Po překvapivé výhře Korčoka v prvním kole prezidentské volby byli někteří jasně přesvědčeni, kdo bude novým prezidentem Slovenska. „Dezoláti kvičí nějak brzo, to je dobrá zpráva. Vsadil jsem teda na Korčoka. Díky za tip,“ uvedl další „sázkař“.

 

 

„Vsadil som 800 na Korčoka,“ přidal se další zklamaný sázející.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Makarovič

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Tak teď byste měli toho washingtonského chvástala zlynčovat, za to že vás podvedl a vy mu naletěli a tím připravil o prachy., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseMiloš Černík 1 , 08.04.2024 17:37:33

|  7 |  0

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…