Smál se jak jebnutý. Nejsem buzerant! Topolánek prosil marně, známý hudebník mu třískl s telefonem

25.01.2019 17:48

Trumpetista Laco Déczi se pustil do expremiéra Mirka Topolánka. Raději se podívejte sami, jaká slova použil. A co následovalo...

Smál se jak jebnutý. Nejsem buzerant! Topolánek prosil marně, známý hudebník mu třískl s telefonem
Foto: Vít Hassan
Popisek: Mirek Topolánek

Expremiér Mirek Topolánek rozjíždí na webu Info.cz svůj vlastní pořad. Prý z něj bude tak trochu netradiční moderátor, který si bude zvát zajímavé osobnosti. Jednou z nich mohl být i americký trumpetista československého původu Laco Déczi. Topolánek ho prý pozval. A jak to dopadlo? Trumpetista na sociální síti Twitter popsal, co přesně si o Topolánkovi myslí.

Anketa

Kdo je pro vás důvěryhodnější?

hlasovalo: 21073 lidí

„Jsem teď s Moon v Mexiku a zrovna si malujem nové obrazy, když mě najednou volá nějakej frajer, že prý se jmenuje Topolánek a že mě chce pozvat do nějakýho pořadu v internetovej televizi. Vím hovno, kdo to je, tak jsem se ho na to zeptal a on povedá, že prej ‚Já jsem Topol, chlap s gulama!‘ a začal se smát jak od besnoty jebnutý. Tak jsem mu slovama řekl, že mu k těm gulám obrovsky gratuluju, taky jedny mám, ale že buzerant nejsem, a zavěsil jsem. Žádný ogulený (cenzurováno) si ze starého člověka prdel robit nebude!“ napsal se vší důrazností na sociální síti Facebook.

V diskusi pod příspěvkem se o sobě hudebník mimo jiné dočetl, že do toho pořadu měl jít, protože jsou si oba pánové v lecčems podobní. Další diskutéři mu doporučili, aby do show k Topolánkovi někdy dorazil, protože by to mohla být sranda.

Zazněla i další nepěkná slova o Topolánkovi.

A pan Petr Šilar si posteskl, že bez pana Décziho už Česko není jako dřív. Dnes v této zemi vládne „čínský prodejce telefonů“ spolu s „bývalým komoušem a StBákem“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …