Spícímu zastupiteli ANO Štěpánkovi prý vypnuli web. Praha 10 přestala fungovat

27.02.2017 16:44

Jak byly v pondělí ParlamentníListy.cz informovány jedním z našich čtenářů, předseda ANO na Praze 10 Jaroslav Štěpánek údajně přišel o oficiální web hnutí. Pravdou zůstává, že tato stránka dříve fungovala, aktuálně je ovšem nedostupná. Důvody jsou nejasné.

Spícímu zastupiteli ANO Štěpánkovi prý vypnuli web. Praha 10 přestala fungovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Štěpánek

„Vámi objevený spící politik hnutí ANO navíc přišel o doménu, asi mu ji raději zablokovali, abyste se v tom nešťourali, na sněmu se o tom hodně mluvilo, ale všichni měli široké úsměvy, jak to je v pohodě. Tak mně to v pohodě nepřipadá," sdělil naší redakci delegát a přímý účastník víkendového sněmu ANO. „Prý mu to připravuje nějaký pan Grmela, tak abyste to také věděli,“ doplnil s odkazem na neznámého člena hnutí či poradce.

Pakliže volič navštíví oficiální stránky Babišova hnutí, může rozkliknout jednotlivé oblasti. Samostatnou tvoří Praha. Bez větších problémů funguje prezentace Prahy 2, Prahy 8 nebo Prahy 21. Jaroslav Štěpánek a Praha 10 ovšem nikoli. Pro úplnost dodejme, že ten, kdo hledá, nenajde ani oficiální weby Prahy 1, 4 nebo 13. Důvody nikde uvedeny nejsou.

Jak v minulém týdnu informovala naše redakce, Jaroslav Štěpánek podle dostupných fotografií opakovaně usnul na jednání zastupitelstva. Ten ovšem v dopise ParlamentnímListům.cz sdělil, že jde o matení veřejnosti. „Pokud mám na jednání zastupitelstva či rady zavřené oči, tak to rozhodně neznamená, že spím," napsal. Později rovněž rozeslal dopis zastupitelům, ve kterém uvádí, že za články může být jeho kontrolní aktivita v PRE.

„Pokud jsem se tedy určitou shodou okolností stal členem či předsedou kontrolního orgánu Pražské energetiky, tak jsem se přirozeně začal zajímat také o některé kroky managementu nebo činností, které samozřejmě ovlivňují cenu pro koncové uživatele."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…