Spolupráce s ČSSD? Kudla do zad od TOP 09, píše velvyslanec

08.04.2012 19:53

Ministr financí Miroslav Kalousek uvedl, že by po volbách mohla TOP 09 spolupracovat na vládní úrovni s ČSSD. Podle velvyslance Pavla Svobody je to od Kalouska kudla do zad ODS.

Spolupráce s ČSSD? Kudla do zad od TOP 09, píše velvyslanec
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Ministr financí Miroslav Kalousek v České televizi

„Ještě ani nepadla vláda, ještě ani nebyly vypsány předčasné volby a TOP09 už vzhledem k vývoji preferencí stáčí kormidlo doleva. Aby nebylo pochyb, kdo zná politickou řeč, ví, že Kalouskova slova, že „si umí představit“ koalici s ČSSD, znamenají asi tolik: Jsme předběžně dohodnuti a teď jde jen o to, jak to okecat pro naše voliče, kteří nás volili kvůli naší údajné pravicovosti,“ píše Kalousek.

Gratulace voličům TOP 09

Svoboda připomíná, že Kalousek byl po volbách 2006 ještě jako lidovec ochoten dohodnout se i s komunisty. „Do jaké míry je toto topácká kudla do zad ODS, ukáží příští sněmovní volby. Jak směšně ale vypadají Kalouskovy invektivy z r. 2010 o údajném směřování lidovců doleva,“ myslí si.

Podle velvyslance je politika této vlády špatná a amatérská, a protože by měla být pravicová, je vlastně levice pochvala. „Jisté je ale jedno: v současných námluvách TOP09-ČSSD vůbec nejde o politické postoje, ale o ovládání mafiánských penězovodů. Voličům TOP09 gratuluji!“ napsal Svoboda.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…