Sranda z Šafra: Měl by si dát roušku aspoň na... Už to jede

29.04.2020 17:16

Šéfredaktor serveru Forum24.cz Pavel Šafr vytáhl do dalšího kola boje proti předsedovi vlády Andreji Babišovi (ANO). Konstatoval, že nastal čas sundat roušku. Jako ukázku toho, že nehodláte chováním připomínat Babišovu ovci. Netrvalo však dlouho a ozvaly se první reakce. O slovo se přihlásili brněnský právník Tomáš Tyl, herní vývojář Daniel Vávra i bloger Petr Paulczyňski. O nich je známo, že si často neberou servítky. A nejinak tomu bylo i tentokrát...

Sranda z Šafra: Měl by si dát roušku aspoň na... Už to jede
Foto: Repro Youtube
Popisek: Šéfredaktor Fora24, Pavel Šafr

Pavel Šafr na sociálních sítích vyzval k demonstrativnímu vzdoru proti kabinetu Andreje Babiše (ANO). Podle jeho názoru nastal čas na to, abychom odložili roušky.

„Je potřeba zahájit chození bez roušek. Roušky jsou potupným výrazem loajality vůči vládě estébáka a zločince. Svobodný člověk nosí roušku v obchodech, v tramvaji a v nemocnici. Nikdy ji nemá v lese, na návsi a v parku. Vládní nařízení je třeba masově bojkotovat. A už se to děje,“ pochvaloval si Šafr na sociální síti Twitter.

Pavel Šafr k nošení roušek

Jenže narazil.

Komentátor deníku Právo Alexandr Mitrofanov Šafrovi sdělil, že on roušku nosit bude: „Vláda je mi fuk. Chráním ostatní a podle možností taky sebe. Počítám s tím, že období zvýšeného nebezpečí potrvá do konce tohoto roku a nejspíše i potom. Takže roušku a všechno další mít budu. Není to výzva ani spor. Jen osobní informace.“

Reakce na slova Pavla Šafra

Anketa

Je Miloš Zeman a jeho okolí zodpovědný za smrt Jaroslava Kubery?

6%
92%
2%
hlasovalo: 22993 lidí
Ozvali se i další lidé, kteří dali jasně najevo, co si o Šafrově nápadu myslí.

Brněnský právník Tomáš Tyl. Šafrovi se vysmál s narážkou na dny, kdy v československé společnosti šířili strach komunisté.

„A teď vůbec nevím... Budou souzeni ti, kdož se zaprodali proputinovskému fake news s koronavirem a v televizi hráli v reklamě ‚Moje rouška chrání tebe‘ a tudíž nebudou moct hrát v Divadle Na Jezerce nebo jak?! Budou prověrkové komise? Jak jsi se, soudruhu, osvědčil, v této době?! Sloužil jsi Babišovi, Zemanovi a jejich čínsko-ruským přisluhovačům nošením zrádcovského symbolu proti naší matičce Bruselu, nebo jsi statečně šel ven bez roušky?! Dokaž! Myslím, že jediný, kdo je zatím v pohodě, je Nela Boudová...“ konstatoval v narážce na herečku, která si demonstrativně nezahalila ústa, nýbrž odhalený klín, a fotku z této akce vzdoru umístila na sociální síti Instagram. Nedlouho poté ji zase smazala, ale fotka již stačila obletět český internet.  

Reakce na slova Pavla Šafra

Protest herečky Boudové

Na akci Nely Boudové odkázal také brněnský bloger Petr Paulczyňski.

„Z FB o Šafrovi: Nela si holt rebelantsky zakryla boudu, aby jí do ní nikdo nenaštěkal. Tenhle týpek by si měl rouškou zakrývat aspoň temeno hlavy, aby mu ji slunce nevysušilo úplně. Moc už totiž neschází,“ citoval bloger zachycenou větu. Přidal i poznámku o léku na léčbu úzkostných psychických stavů. „Vědeckým zkoumáním totiž bylo prokázáno, že přes roušku nemůžete přijímat Xanax,“ upozornil Paulczyňski.

Reakce na slova Pavla Šafra

Reakce na slova Pavla Šafra

Herní vývojář Daniel Vávra napsal na adresu Pavla Šafra jen pár slov. „Pan šéfredaktor se projevil,“ konstatoval prostě a krátce.

Reakce na slova Pavla Šafra

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…