Stínový ministr obrany Černý s hrůzou očekává další kroky Peake

15.12.2012 12:42

Za kroky ministryně obrany Karolíny Peake (LIDEM) vidí stínový ministr KSČM pro zmíněný resort Alexander Černý personální nouzi a nedostatek soudnosti. S hrůzou tak očekává další kroky novopečené ministryně, nad kterými sama nepřemýšlí a s nikým je nekonzultuje.

Stínový ministr obrany Černý s hrůzou očekává další kroky Peake
Foto: repro ČT
Popisek: Poslanec KSČM za Olomoucký kraj Alexander Černý

Podle Černého nejsme schopni předvídat důsledky chování Peake ani s obrovskou dávkou fantazie. Protože odvolat ihned po nástupu na obranu člověka, který v armádě patřil mezi nejuznávanější odborníky, je podle Černého nejen uspěchané a nerozumné, ale pro osud už nyní v podstatě zdecimované armády velmi nebezpečné.

Personální nouze a nedostatek soudnosti

„Tyto kroky jen potvrzují naprostou personální nouzi ve vládní koalici na straně jedné a nedostatek soudnosti na straně druhé,“ míní poslanec a dodává: „Osobně chápu, že vedle armádního generála Vlastimila Picka by mohl trpět mindráky kdokoli, natožpak všehoschopná Karolína Peake.“

Proto s hrůzou očekává další kroky této historicky druhé ženy v čele rezortu obrany. „Když si dnes vzpomenu na neslavné fungování ministryně Parkanové, musím s odstupem času ocenit, že se alespoň pokoušela vzbudit dojem, že o svých rozhodnutích přemýšlí a s někým je konzultuje,“ myslí si stínový ministr pro resort obrany s tím, že kroky Karolíny Peake o ničem takovém nesvědčí.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

18:40 Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš nepřestává ve své kritice vlády Petra Fialy (ODS); vzal si na mušku …