Štváči, co nahnali mladé Palestince k sebevražedným útokům. Ať se smaží v pekle, píše Ondřej Neff

16.05.2018 14:25

Šéfredaktor serveru NeviditelnýPes.cz Ondřej Neff se rozepsal o palestinské tragédii. „V pekle by se měli navěky smažit ti, kteří štvou statečné a idealisticky založené mladé lidi k sebevražedným útokům. Dobře vědí, že Izrael bude své hranice bránit se zbraní v ruce. Tihle štváči se netají úmyslem vymazat Izrael z mapy a zahnat jeho obyvatele do moře,“ poznamenal Neff.

Štváči, co nahnali mladé Palestince k sebevražedným útokům. Ať se smaží v pekle, píše Ondřej Neff
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Izraele

Podle jeho slov se o to snaží od první chvíle, kdy Izrael vznikl. „Hned poté, kdy se rozhodnutím OSN území označované jako Palestina rozdělilo a měly vzniknout dva státy. Ony by vznikly, kdyby jeden z nich nechtěl už od první chvíle zničit ten druhý a od té doby se nesnaží o nic jiného,“ sdělil Neff.

Původní text ZDE

A všímá si i toho, že Palestinci v současné době zůstávají sami v arabském moři lhostejnosti. „Za nimi už stojí jenom soudružka Mogherini, zahraniční představitel Evropské unie, nebo rasistická Jižní Afrika, která se snaží zavést apartheid naruby, až na to, že ten původní ekonomicky fungoval. Je to srdcervoucí a navíc poučné,“ dodal Neff.

To, co se dělo v předchozích dnech v Gaze, je podle něj krajnost vybičovaná proradnou politickou kalkulací. „Ale ono to bude drsné vždycky, pokud se to bude brát vážně. Jen si připomeňme, jaké úsilí stálo německou policii vypudit jednoho tožanského ilegála… do Toga? Nebuďte směšní. Do Itálie!“ poznamenal závěrem Neff, že obrana hranic musí odpovídat tlaku, jaký je na ně veden. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…