Tachecí ironizovala eurokandidáta ČSSD a podivila se akci TOP 09

03.05.2014 8:46

Nad několika událostmi uplynulého týdne se s ironickou nadsázkou zamýšlí v dnešní MF Dnes novinářka Barbora Tachecí. Její pomyslné ostré novinářské pero se opřelo například do sociálnědemokratického kandidáta na europoslance nebo do prvomájového snažení TOP 09 v Praze.

Tachecí ironizovala eurokandidáta ČSSD a podivila se akci TOP 09
Foto: red
Popisek: Miroslav Poche

Tachecí se podivovala nad tím, že na Prvního máje pořádala „nejkonzervativnější ze všech konzervativních partají široko daleko“, jak TOP 09 označila, na pražském Petříně honbu za rekordem v počtu líbajících se párů. Ovšem, zda se rekordu podařilo dosáhnout, agentura ČTK neuvedla.

V souvislosti s tím, že ČSSD na svém webu lákala na tiskovou konferenci, kde má Miroslav Poche promluvit na téma zaměstnávání mladých lidí, uvedla, že právě tento politik sociální demokracie se už ve svých čtyřiadvaceti letech stal pražským zastupitelem. Pak se stal předsedou představenstva Pražské energetiky, předsedou dozorčí rady Pražských služeb, místopředsedou představenstva Správy zbytkového majetku městské části Praha 3 či členem představenstva Investiční a rozvojové Praha 3. A za pouhé tři roky se panu Pochemu prý ocitlo na kontě něco k pěti milionům, podotýká Tachecí s tím, že pokud mladí lidé chtějí návod, doporučuje jim předvolební mítinky ČSSD. Budou–li mít mladí lidé štěstí, možná na nich „zkušený pracant a eurokandidát Miroslav Poche bude jistě přítomen“, dodala novinářka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…