Tajné byty Janouška, kde se scházeli také lidé z ČSSD, píše server

23.06.2013 15:04

Podle serveru Prvnízprávy.cz se mohly v bytech v luxusní Pařížské ulici v Praze, které mají patřit Romanu Janouškovi, najít odposlechy. Podle uveřejněných informací má jít dokonce o propojení lidí z ČSSD a právě stíhaného lobbisty Janouška.

Tajné byty Janouška, kde se scházeli také lidé z ČSSD, píše server
Foto: repro ČT, tan
Popisek: Podnikatel Roman Janoušek

"Podle informací redakce Prvnízprávy.cz patří totiž několik bytů v Pařížské ulici známému pražskému lobbistovi Romanu Janouškovi. V bytech se podle zdroje redakce našly odposlechy. Policie tedy odposlouchávala Romana Janouška podobně jako kdysi Davida Ratha - nejen skrze napíchnutí mobilního telefonu, ale i skrze štěnice ukryté v bytě," píše web.

Jak dále upozorňuje: "Ve zmíněných bytech Romana Janouška se totiž podle informací redakce scházeli právě někteří zástupci ČSSD, ale i politici dalších stran a různí podnikatelé - ti všichni nyní mohou mít obavy a mnozí z nich už mají. Co vše na ně policie ví?"

Jak se podařilo zjistit ParlamentnímListům.cz ze zdrojů blízkých vyšetřování, některé z nemovitostí v Pařížské ulici by skutečně mohly patřit Janouškovi.

V Pařížské ulici sídlí i Tamara Kotvalová, dříve Bendlová, známá obchodnice s luxusním zbožím, která má v jedné z nejdražších ulic světa několik obchodů. Luxusní kabelky u ní nakupovala i Jana Nagyová. A Kotvalové jméno figuruje podle Blesku v textu příkazu k domovní prohlídce Romana Janouška. Bulvární Blesk navíc doplnil, že Janoušek měl právě v těchto prostorách jednat s podnikatelem v energetice Vladimirem Ermakovem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…