Tajné do poslední chvíle. Zelenskyj navštíví Česko, bude jednat s Fialou

06.07.2023 17:47

MONITORING Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navštíví Českou republiku, napsala agentura AP. V Praze by měl podle ní jednat s premiérem Petrem Fialou. Do Česka Zelenskyj míří z Bulharska, kde dnes jednal se svým bulharským protějškem Rumenem Radevem a rovněž s bulharským premiérem Nikolajem Denkovem.

Tajné do poslední chvíle. Zelenskyj navštíví Česko, bude jednat s Fialou
Foto: Instagram Petra Fialy
Popisek: Petr Fiala a Volodymyr Zelenskyj

Návštěva ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského byla až do poslední chvíle z důvodu maximální bezpečnosti utajovaná. „Informaci nemůžu potvrdit ani vyvrátit,“ uvedla ve středu předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Adamová Pekarová k domnělé návštěvě.

Do Prahy přiletí Zelenskyj ve čtvrtek a na Pražském hradě se setká s premiérem Petrem Fialou (ODS) i s českým prezidentem Petrem Pavlem.

Ukrajinský prezident Českou republiku navštíví poprvé od chvíle, co Rusko v únoru 2022 zahájilo invazi na Ukrajinu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: čtk

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Lehce, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseals , 06.07.2023 21:54:01
přitroublý úsměv fialového hnusu napovídá vše. Vrcholný cynismus a výsměch všem, co mají zcela jiný názor na to, co se děje a kdo je za to vše vinen. Už se bubnuje na dvorcích a náměstích, aby užiteční idioti oblékli uniformy a vyrazili do útoku. Modrožlutí soukmenovci tady chrochtají a mlaskají, rodná zem jim nestojí za riskování kejháků. Ale fialovej hnus je jinej kabrňák. Klidně s pistolnicí. bez jakéhokoliv svědomí pošle na jatka naše otce, bratry, děti, na jatka za zájmy zaoceánské, kolem sebe kopající chcípající kobyly.

|  8 |  0

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…