Tak já prý kradu? Odcházím, pane ministře, sdělila Pošvářová

13.03.2014 11:32

Bývalá šéfka kvality státního podniku Ředitelství silnic a dálnic Miloslava Pošvářová ukončila spolupráci s ministrem dopravy Antonínem Prachařem (ANO). Prý kvůli tomu, že o ní lže, když říká, že krade. Pošvářová to dnes uvedla na setkání s novináři.

Tak já prý kradu? Odcházím, pane ministře, sdělila Pošvářová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Antonín Prachař (vlevo)

Pošvářová obvinila ministra Prachaře z trestného činu, protože o ní prý uvádí, že krade. Z tohoto důvodu se rozhodla svoji spolupráci s ministerstvem ukončit.

Na několika příkladech se pak snažila doložit řadu nehospodárností na Ministerstvu dopravy, nejen v souvislosti se stavbou dálnice D47. Například, že byl objednán znalecký posudek u kanceláře, která nemá znaleckou kvalifikaci. Nebo že vícepráce, vzniklé v důsledku vadných projektů ve výši 24 miliard korun se musí zaplatit ze státního rozpočtu.

ČT24 uvedla, že ministr Prachař rozhodnutí Pošvářové odejít z ministerstva považuje za její osobní rozhodnutí a blíže se k němu zatím nechce vyjadřovat. Více k celé věci prý uvede dnes odpoledne.

Pošvářová také oznámila, že i nadále bude působit jako poradkyně náměstkyně ministryně spravedlnosti Hany Marvanové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …