Tak to už je moc. Afghánec v Rakousku znásilnil ženu, která „neměla všech pět pohromadě“

27.02.2017 8:01

Už je to obehraná písnička, ale Rakousko hlásí další případ znásilnění, ze kterého je obviněn migrant pocházející ze země Blízkého východu. Tentokrát dokonce zneužitá oběť trpí „mentální nedostatečností“.

Tak to už je moc. Afghánec v Rakousku znásilnil ženu, která „neměla všech pět pohromadě“
Foto: Radim Panenka
Popisek: Migranti v hlavním městě Srbska Bělehradě

Ačkoli Rakousko za poslední rok v porovnání s Německem, Francií nebo Velkou Británii značně zpřísnilo svoji imigrační politiku, není to nic platné. Do země se ještě před přijetím těchto restriktivních opatření dostaly desítky tisíc migrantů ze zemí Blízkého východu a z Afriky a jejich počínání až příliš často „koliduje“ s rakouskými zákony. Soudy především ve větších městech poměrně pravidelně řeší znásilnění a sexuální násilí.

K zatím poslednímu takovému případu mělo dojít včera ve třetím nejlidnatějším městě země Linci. Konkrétně ve čtvrti Ebelsberg došlo ke znásilnění, kterého se měl dopustit afghánský migrant na mentálně opožděné ženě. Nejprve ji nalákal k sobě do automobilu a společně odjeli do jeho bytu. Místo příjemné a obohacující multikulturní návštěvy se však nadržený migrant z Afghánistánu na ni vrhl v ložnici a tam ji znásilnil.

Celý text v němčině máte k dispozici ZDE.

Afghánský násilník ovšem podcenil situaci a svoji vyděšenou oběť nechal na chvíli bez dozoru. Ta sebrala své věci a utekla do koupelny. Zamkla dveře a zavolala svým mobilním telefonem na policii. Nebyla bohužel schopna policistům sdělit, na kterém místě se přesně nachází. Muži zákona naštěstí neztratili duchapřítomnost a poradili šokované ženě, aby otevřela okénko a pokusila se křikem přivolat pomoc kolemjdoucích.

Anketa

Chcete, aby byl Radovan Krejčíř vydán do ČR?

hlasovalo: 3952 lidí

Žena měla štěstí a skutečně se jí podařilo křikem na svoji svízelnou situaci upozornit jednoho z náhodných kolemjdoucích, který ihned přivolal policii. Mezitím žena prožila ještě několik minut trvající horké chvilky, protože afghánský migrant se pokoušel násilím dostat do koupelny. To se mu přes veškerou snahu a použití síly nepodařilo a žena byla dalších traumat ušetřena. Policisté vylomili dveře bytu a násilníka z Blízkého východu zatkli. Ten svoji vinu popíral.

Jak uvádí rakouský deník Kronen Zeitung, tento případ není zdaleka první, kdy svoji oběť znásilnil afghánský migrant. Před několika dny šokoval rakouskou veřejnost případ pokusu o znásilnění jednatřicetileté ženy, ze kterého byl obviněn sedmnáctiletý Afghánec. Jeho sexuální choutky nezastavil ani fakt, že všemu přihlížely dvě malé děti oběti. V ten samý den vzbudil pohoršení další Afghánec, který masturboval ve vlaku na stanici Voarlberg.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…