Taková blbost! Ondřej Neff sepsul Zemana, který prý pomáhá teroristům

18.08.2016 13:51

Publicista Ondřej Neff si znovu vzal na paškál nově přijatá bezpečnostní opatření na Hradě, a jak je jeho zvykem, nebral si servítky. Prezidenta Miloše Zemana nazval „velkohubým bojovníkem proti terorismu“, který teď teroristům spíše usnadnil jejich hrůzné snažení.

Taková blbost! Ondřej Neff sepsul Zemana, který prý pomáhá teroristům
Foto: wikipedia.org
Popisek: Ondřej Neff

„Teroristé vyhlížejí místa a situace, kdy se shromáždí velké množství lidí. Pak do toho vletí s výkřikem Alláhu Akbar a odpálí pumu nebo nechají fungovat jediný prodejný a fungující exportní artikl Putinova Ruska, samopal kalašnikov. Pročež takové místo vzniklo u vstupu na Pražský hrad, místo obývané velkohubým bojovníkem proti terorismu Milošem Zemanem,“ napsal Neff hned na úvod komentáře uveřejněného na Neviditelném psu.

Celý komentář najdete zde

Velké davy se teď tísní u úzkých průchodů na Pražský hrad. V budoucnu to může skončit tím, že návštěvníci Hradu budou kontrolováni už na Pohořelci a možná dojde i na rektoskopii, aby si aktivní reportéři MF Dnes prakticky přišli na své. Aktivní novináři napříště na Hrad pronesou např. pletací jehlice, patřičně se s nimi pochlubí a policie ještě víc utáhne kohoutky. A tím teroristé v podstatě zvítězí, protože nám kombinací vyvolávaní strachu a naší vlastní blbosti notně ztíží život.

Ale ještě existuje cesta zpátky. Ještě mohou bezpečnostní složky na Hradě říci, že nebezpečí pominulo a všichni se můžou začít chovat normálně. Jinak opravdu blbost zvítězí. „Není potom divu, že novodobí četníci se Saint Tropez už nehoní z pláže naháče, ale holky v chalátech, které připomínají koupací úbory našich prababiček ze začátku dvacátého století,“ kroutí hlavou Neff.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…