Teď přišel čas na revoluci v Evropě. Trumpův velmi známý příznivec promlouvá

10.11.2016 8:01

Nizozemský politik Geert Wilders se ve svém včerejším textu věnuje americkým volbám, jejichž výsledek kvituje s povděkem. Spojené státy se z jeho pohledu osvobodily od politické korektnosti a Evropa by se měla vydat po stejné cestě.

Teď přišel čas na revoluci v Evropě. Trumpův velmi známý příznivec promlouvá
Foto: Mwl.nl
Popisek: Kontroverzní nizozemský politik Geert Wilders

Wilders tvrdí, že o vítězství Donalda Trumpa nikdy nepochyboval a označuje jej za politickou revoluci. „Americký lid vyslal do světa jasný signál: Už toho bylo dost. Chceme být opět svobodní a stát se zase výjimečnou zemí. Navzdory negativnímu postoji elit i médií Trump dokázal zvítězit. A není to jen tak ledajaké vítězství. Republikáni ovládli Bílý dům, Kongres i Senát, což se jim podařilo naposledy v roce 1928,“ připomíná Wilders.

„Jsme svědky revolučních změn na obou stranách Atlantiku. Vlastenecké vzedmutí zmítá západním světem. Lidé povstali a osvobozují se. Američané dali jasně najevo, že nechtějí jít ve stopách západní Evropy. Chtějí zachovat svůj národ, svobodu i prosperitu a uvědomili si, že právě nyní nastal ten správný čas na opětovné získání svobody. Voliči se již nechtěli nechat zastupovat politiky, kteří neberou jejich obavy vážně. Cítili, že Donald Trump byl jediný, který jim naslouchá.“

Celý text v angličtině máte k dispozici ZDE.

Wilders poukazuje na odlišný postoj obyčejných Američanů a vládnoucích elit na přistěhovaleckou politiku. „Voliči ukázali, že nesouhlasí s liberální imigrační politikou, jež do země dováží masy nekvalifikovaných pracovníků z kultur neslučitelných se západní civilizací. Američané dali jasně najevo, že chtějí obnovit právo a pořádek, a ne se dívat na stále se stupňující nejistotu a násilí,“ konstatuje šéf Strany pro svobodu.

Vedle Hillary Clintonové byla podle Wilderse poražena i média a elity. „Je úžasné, když člověk vidí, do jaké míry jsou média a elity zaskočeny vývojem situace. Po celá léta přitom mainstreamoví novináři a politici tvrdošíjně odmítali uznat škody, které s sebou přinesla masová migrace a islamizace. Elity naprosto ztratily kontakt s obyčejnými lidmi a na úspěch Trumpa reagují blahosklonně, stejně jako před šestatřiceti lety na vítězství Ronalda Reagana,“ míní Wilders.

„Ronald Reagan se následně stal nejúspěšnějším prezidentem naší doby. Porazil komunistickou říši zla a podařilo se mu to bez rozpoutání světového konfliktu. Postupoval sebevědomě a odhodlaně za svým cílem. Tímto způsobem inspiroval svobodymilovné obyvatele z východní Evropy, aby se vymanili ze sovětské tyranie. Věřím, že Donald Trump půjde v Reaganových stopách a bude inspirovat západní Evropu v jejím boji za svobodu a proti islamizaci.“

„Amerika se právě osvobodila od politické korektnosti. Americký lid vyjádřil svoji touhu zůstat svobodným a demokratickým národem. Nyní nastal čas, aby Spojené státy následovala i celá Evropa. Můžeme a také půjdeme stejnou cestou,“ uzavírá odhodlaně Wilders svůj včerejší text.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…