Tedy pane předsedo! Speciální FOTO Miroslava Kalouska

18.07.2016 9:25

Lídr TOP 09 Miroslav Kalousek navštívil hudební festival Masters of Rock. Pochlubil se tím na svém facebookovém profilu.

Tedy pane předsedo! Speciální FOTO Miroslava Kalouska
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý ministr financí Miroslav Kalousek

Hudební akci navštívil podle svých slov „na pozvání přátel, kteří se podílejí na festivalu Masters of Rock“. „Báječná atmosféra, skvělí lidé. Těším se na večerní vystoupení Tarji,“ napsal.

Někteří diskutující ale Kalouskovi vyčítali, že jeho návštěva souvisí s blížícími se volbami. „Míro, tam nezapadneš, je do očí bijící, že jsi tam ze zištných důvodů, páč se blížej volby a chceš bejt lidu blíže,“ napsala například Marcela Karin Langrová.

Jiní mu vyčítali jeho působení v politice, jako například Tomáš Hrdinka: „Možná jediný, který chodí mezi lidi. Ale jediný, který totálně zamrzl českou ekonomiku,“ napsal v diskusi pod Kalouskovým příspěvkem.

Další zase lídrovi TOP 09 dávali za vinu absenci některých interpretů: „Pane Kalousek, to že můžete za to, že nepřijeli Megadeth, je obecně známá pravda, ale chtěl bych se zeptat, jestli jste i za tím, ze Sabathon odmítli vystoupit,“ napsal Marek Slavíček. Do dnešního rána se ale odpovědi od Kalouska nedočkal.

Miroslav Kalousek nenavštívil rockový festival poprvé. K vidění byl před lety také na trutnovském hudebním festivalu, kde se kdysi setkal s hercem Oldřichem Kaiserem a s Dášou Vokatou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…