Těhotenství a manželství: Zemanův Mynář promluvil o svém soukromí

05.02.2014 7:57

Kancléř prezidenta republiky Vratislav Mynář je čerstvě rozvedený a žije se svou partnerkou, televizní moderátorkou Alex Noskovou. Hradní kancléř v rozhovoru pro deník Blesk popřel, že by jeho přítelkyně byla v jiném stavu, miminku se prý ale ani jeden z nich rozhodně nebrání. Mynář popsal také manželství s bývalou ženou Kamilou.

Těhotenství a manželství: Zemanův Mynář promluvil o svém soukromí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kancléř prezidenta Vratislav Mynář

Hradní kancléř Vratislav Mynář vyvrátil spekulace, že by jeho přítelkyně Alex Nosková byla v tento moment těhotná. „Nicméně pokud se to v blízké době stane, tak se tomu vůbec nebudeme bránit," podotknul v rozhovoru pro deník Blesk. Pár se prý nevyhýbá ani otázkám o svatbě.

Spekulace o těhotenství Alex, která kvůli možnému střetu zájmů musela skončit s moderováním zpráv, považuje Mynář za pomluvy. „Jde o několikátou pomluvu, možná spíše lež z ČT. Jako před rokem, kdy se o Alex šířily zvěsti, že čeká dítě s nejmenovaným redaktorem," uvedl hradní kancléř.

Mynář je přesvědčen, že Nosková svůj vztah nebere jen jako příležitost k lepšímu společenskému postavení. „Dám na chemii a na první dojem a pevně věřím, že právě v případě Alex se o nic takového nemůže jednat. Po pár měsících žití se svojí přítelkyní jsem si jist, že se nejedná o žádný kalkul, ale že je to čistě citová záležitost," prohlásil.

Manželka mu utekla s kuchařem. Alex byla záchrana

O Alex mluví jako o spáse, pomohla mu prý v tom nejtěžším psychickém období, které v životě prožil. Zjistil totiž, že jeho manželka Kamila má poměr s jeho zaměstnancem - kuchařem. Nyní už mají za sebou rozvodové řízení. Společné děti nemají.

„Naše manželství bylo netypické. V době, kdy jsme se vzali, jsem budoval byznys, manželka zůstávala doma u rodičů, takže jsme měli takové víkendové, pionýrské manželství. Bylo období, kdy jsme mluvili a plánovali početí dítěte, ale bylo to velmi krátké. Jestli se mě ptáte, jestli v tom byl nějaký zdravotní důvod, tak ne," uzavřel Vratislav Mynář svůj rozhovor pro Blesk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala na ČT: „Jsme předurčení dovládnout.“

22:00 Premiér Fiala na ČT: „Jsme předurčení dovládnout.“

Premiér Petr Fiala (ODS) byl hostem v pořadu Interview ČT24, kde vyzdvihoval svou vládu jako pevnou.…