Tento výraz Piráta musíte vidět. Zjistil pravdu o Bartošovi a volbách

17.10.2021 19:52 | Ze sítí

Nedělní Partie na CNN Prima NEWS byla obsahově výživná. Internet ale žije výrazem pirátského politika Martina Jiránka, jenž nevěřícně koukal na Karla Havlíčka (ANO), který pirátskému politikovi vpálil, ať přizná na rovinu, že je Starostové a nezávislí „vyluxovali“. Výraz obličeje končícího poslance stojí za to.

Tento výraz Piráta musíte vidět. Zjistil pravdu o Bartošovi a volbách
Foto: Reprofoto: CNN Prima News
Popisek: Martin Jiránek (Piráti)

„Řekněte to tak, jak to je. Zaplatili jste STAN kampaň ze dvou třetin, oni brutálně objeli všechny organizace a řekli lidem, jak mají kroužkovat. Mějte v tomhle trošku hrdost a řekněte, jak to je. Normálně vás vyluxovali,pustil se Karel Havlíček do Pirátské strany v Partii s tím, že nyní mají Piráti jen čtyři mandáty, a to možná i o jedno přijdou, pokud se šéf Pirátů Ivan Bartoš stane členem vlády podle stanov Pirátů.

„Takže možná o jednoho přijdete a budete mít možná dva ministry. Dneska je to normální kšeft za to, že vám prostě dají dva fleky a z toho jeden z nich vám uměle vytvoří, že se tady možná udělá nějaký digitální úřad,“ pokračoval Havlíček. Martin Jiránek za Piráty jen nevěřícně koukal s výrazem v obličeji, který baví internet. Slovům Havlíčka ale oponoval.

„Je to hořké, já vám k tomu teď víc neřeknu, je potřeba se vyjadřovat i v tuto chvíli nějakým způsobem rozumně. Analýza probíhá a my se chceme primárně bavit o tom, jak posouvat zemi dál v této těžké situaci,“ dodal.

Stejně jako většina pirátských poslanců Jiránek ve Sněmovně skončil. Poslanecký klub Pirátské strany, který navzdory tragickému volebnímu výsledku vznikne, bude mít jen čtyři členy: Ivana Bartoše, Jakuba Michálka, Olgu Richterovou a Kláru Kocmanovou.

 

 

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…