Tito lidé povedou ČSSD do voleb. Obeznámený dienstbierovský server přináší ještě před hlasováním informace ze strany

31.03.2017 15:54

Server DeníkReferendum.cz s předstihem přinesl jména, kdo povede do sněmovních voleb ČSSD. Předsednictvo strany si totiž dnes zvolí jedničky kandidátek.

Tito lidé povedou ČSSD do voleb. Obeznámený dienstbierovský server přináší ještě před hlasováním informace ze strany
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka na volebním sjezdu v Brně

Podle všeho mají být mezi lídry jen dvě ženy – ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová v Libereckém kraji a poslankyně Markéta Vernerová v Karlovarském kraji. Premiér Bohuslav Sobotka pak bude lídrem na jižní Moravě. 

V Praze by měl kandidátku vést ministr zdravotnictví Miloslav Ludvík, ministr vnitra bude lídrem Plzeňského kraje, Moravskoslezský kraj bude patřit ministru zahraničních věcí Lubomíru Zaorálkovi. Další ministr, pro lidská práva, Jan Chvojka bude lídrem Pardubického kraje. Ústecký kraj bude územím lídra Jaroslava Foldyny, Jan Birke se postaví do čela Královéhradeckého kraje.

Původní text ZDE.

Ve Středočeském kraji pak bude lídrem současný předseda Sněmovny Jan Hamáček, následován ministryní školství Kateřinou Valachovou.

O dalších lídrech zatím není podle serveru zcela jasno – ve Zlínském kraji to ale bude zřejmě Antonín Seďa, v Jihočeském kraji starosta Jindřichova Hradce Stanislav Mrkva a v Olomouckém kraji Roman Váňa. Na Vysočině by to měl být buď hejtman Jiří Běhounek nebo starosta Nového Města na Moravě Michal Šmarda. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…