To Moravec nepřežije? Jedovatá věta v ČT. Ostře přituhuje

Spustit čtení článku
Tato funkce je dostupná jen s aktivním předplatným typu Lepší čtení a vyšší.
23.05.2021 18:54 | Ze sítí

Prezident Zeman je taky odsouzený lhář, skočil moderátor Václav Moravec do řeči šéfovi poslanců ANO Jaroslavu Faltýnkovi, který se durdil, že na něj Moravec vytahuje „svědka“, který měl být odsouzen za křivou výpověď. Přežije tohle Moravec v ČT? padlo poté na sociálních sítích. Každopádně, válka mezi Pražským hradem a médii se stupňuje: V pátek Zemanův kancléř Mynář vyloučil některá média z komunikace s Hradem. V neděli padla výzva: Ať Hrad nemá žádný prostor v ČT a v Českém rozhlase.

To Moravec nepřežije? Jedovatá věta v ČT. Ostře přituhuje
Foto: Screen vysílání ČT24
Popisek: Václav Moravec má Otázky

Velmi zostra dnes zareagoval moderátor Václav Moravec ve svém veřejnoprávním pořadu Otázky Václava Moravce. Když se totiž předseda poslaneckého klubu ANO Jaroslav Faltýnek hájil po výstupu obviněného podnikatele El-Talabaniho v kauze Stoka, použil slova, že jde o usvědčeného lháře. A Moravec odvětil: „To je i prezident.“ Právě tato slova pak mnohé zaujala na sociálních sítích.

Faltýnek reagoval slovy o usvědčeném lháři poté, co mu byl puštěn záznam policejního odposlechu, kdy o něm podnikatel Saman El-Talabani mluví. „Je to pravomocně trestně odsouzený lhář za křivou výpověď,“ nechal se slyšet Faltýnek. Obviněný El-Talabani při vyšetřování brněnské kauzy Stoka s policií spolupracuje. 

„Soudem odsouzený lhář je i prezident republiky, který se měl na základě soudů omlouvat, Ivanu Brezinovi (novinář) a podobně,“ zareagoval však zhurta Moravec.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…