To bude u diváků TV Barrandov smutku. Dnešní účast zrušil Jiří Pospíšil

24.01.2019 20:01

Nejdříve s odmítnutím se dále účastnit pořadů televize TV Barrandov přišli občanští demokraté. Důvodem byl fakt, že její majitel Jaromír Soukup založil hnutí LIST Jaromíra Soukupa, a stal se tak pro ně politickým soupeřem. Nyní jejich kroky možná bude následovat i další opoziční strana, kterou je TOP 09. Její předseda Jiří Pospíšil měl dnes před kamerami Soukupovy televize usednout, svou účast ale nakonec zrušil. Informoval server Echo24.cz.

To bude u diváků TV Barrandov smutku. Dnešní účast zrušil Jiří Pospíšil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Pospíšil

Bojkot Soukupových pořadů tak pokračuje. Na předsednictvu strany TOP 09 jej chce navrhnout první místopředsedkyně Markéta Pekarová Adamová.„Zítra to hodlám navrhnout na předsednictvu strany, které by o tom mělo teprve rozhodnout. Ale myslím, že na tom bude shoda,“ věří Pekarová Adamová.

Sám předseda strany a europoslanec Jiří Pospíšil uvedl, že o této záležitosti dnes neformálně diskutovali mezi členy vedení a shodují se na tom, že do voleb, respektive do doby, co bude uskupení pana Soukupa kandidovat, chodit do jeho pořadů nebudou.

„Je to neformální pohled členů vedení TOP 09, z něhož vyplynulo, že jsem účast v dnešní debatě na TV Barrandov zrušil,“ uzavřel s tím, že až zítra o návrhu rozhodne předsednictvo.


 


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …