Topolánkova manželka: Marek Dalík je oběť justičního zločinu

18.12.2017 8:40

Manželka Mirka Topolánka Lucie Talmanová se v rozhovoru pro server expres.cz vyjádřila mimo jiné k lobbistovi Marku Dalíkovi, ale i k současné hlavě státu, prezidentu Miloši Zemanovi.

Topolánkova manželka: Marek Dalík je oběť justičního zločinu
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Mirek Topolánek na brněnské konferenci o stavu Evropské unie s názvem: Je Evropská unie reformovatelná?

„Marka jsem si vždy velmi vážila. Pro mě je to jeden z nejvzdělanějších mužů, které jsem v životě potkala,“ zahájila svou odpověď na otázku k Dalíkovi Talmanová. Dodala, že s Dalíkem si byla blízká i díky tomu, že jsou oba introvertní. „Nesmírně jsem obdivovala jeho přátelství s mým mužem, které bylo jako z nějaké knihy,“ podotkla dále Talmanová.

Anketa

Ohodnoťte jako ve škole složení vlády Andreje Babiše

73%
3%
2%
4%
18%
hlasovalo: 7608 lidí

Následně dodala, že z toho důvodu ji poté to, co se s ním stalo, velmi zasáhlo. Následně zkonstatovala, že na Markovi byl spáchán vážný justiční zločin.

„Podívejte se na tu kauzu jinak. Kdybychom se teď tady zeptali deseti náhodně kolemjdoucích lidí, jestli by uměli popsat skutkovou podstatu údajného trestného činu, který měl Marek spáchat a za který byl pravomocně odsouzen, tak ani jeden z nich by to nedokázal,“ uvedla dále Talmanová.

Původní text ZDE.

Podle ní zkrátka jen zbrojařským šíbrům nevyšel byznys tak, jak si představovali, a snažili se to na někoho hodit. „Můžu se jen modlit za to, aby Marek dosáhl osvobozujícího procesu a měl šanci očistit svoje jméno,“ uzavřela tuto otázku Talmanová. 

Své pak Talmanová řekla také k případným setkáním v roli první dámy a k státním návštěvám. Podle jejích slov by v případě, že by se stal prezidentem Topolánek, naši zemi nenavštívil Kim Čong-un. „Čínský prezident už tady byl a snad dobře nakoupil, tak jeho bych také oželela,“ podotkla Talmanová.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…