Toto napsal o covidu Šinkora a hned ho zablokovali. Jeho slova ale šíří dál Pollert

02.04.2022 21:31 | Ze sítí

Imunolog Jiří Šinkora, který se dlouhodobě staví proti covidovému očkování, byl kvůli tomu opakovaně blokován na facebooku. Je tomu tak i dnes. Tentokrát pro své tvrzení, že i v naprosto proočkované Jižní Koreji virus zabíjí. Jeho vyjádření sdílel na svém twitteru lékař Lukáš Pollert. Oba pak si kvůli tomu od lidí s diskuse vysloužili označení „dezinformátoři“. Jiní jim dali naopak za pravdu a ocenili odvahu mluvit nahlas.

Toto napsal o covidu Šinkora a hned ho zablokovali. Jeho slova ale šíří dál Pollert
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lékař Lukáš Pollert

Imunolog Jiří Šinkora je pro své výroky ke koronavirové epidemii na facebooku neustále blokován. Nyní je opět cenzurován, jelikož napsal, že v Jižní Koreji očividně očkování proti nákaze nezabírá.

„Tak jsem zase na fb zablokován na 30 dní. Docela mě to začíná bavit. Vlastně tímto způsobem testuji úroveň tamní cenzury a stupeň idiocie těch, kteří mě blokují. Napsal jsem totiž, že v naprosto proočkované, díky SARS-Cov-2 připosrané Jižní Koreji řádí omikron, posílá lidi do špitálů a spoustu jich zabíjí. A vysvětlil jsem, že je to z důvodu tuposti jejich vlády, která si myslela, že se před tím schovají, pak se masívně naočkují a vylezou. Takže vylezli a  začíná jim kolabovat zdravotnictví a pohřební služby,“ píše imunolog ve svém blogu.

Když Šinkorovo vyjádření sdílel na svém twitteru lékař Lukáš Pollert, rozhořela se pod jeho příspěvkem bouřlivá diskuse.

Někteří diskutéři se do Šinkory a Pollerta pustili zostra. Třeba podle Jana Bláhy si Jižní Korea na rozdíl od nás vede dobře. „Bože Vy jste oba dva úplně pitomí na úrovni cca prvního stupně základní školy. U nás, kde to zdaleka nešlo volným průběhem dle Vás, máme přes 40k mrtvých / 11 mio. Jižní Korea po kulminaci 16k mrtvých / 52 mio. Takže jasně, dle Vás a Šinkory to dělají Korejci špatně,“ napsal.

Další přispěvatel do diskuse Pollertovi vzkázal, že Šinkora za blokaci nemůže. „To se dezinformátorům pane doktore stává,“ vzkázal.

Naopak našli se i komentující, kteří Šinkoru ocenili. „Pan Šinkora se s tím nemaže, ale jako imunolog bez střetu zájmů o tom ví mnohem víc než mafiáni z MeSes, Sněhu atd.“

„Vy jste napsal na FB pravdu a pravdivě popsal realitu. To se holt akcionáři BlackRocku nehodí do krámu,“ myslí si Marty H.

Závěrem Šinkora vzkázal očkovaným:

„Kdo očkoval své děti, je blb. Asi jako ten, kdo pořád jí špenát v naději, že mu dodá železo. Všichni očkovaní v sobě máte spoustu protilátek proti něčemu, o čem ani nevíte. Polyetylenglykol není virus a ani jeho součást. Ale to snad vadit nebude. Na dlouhodobé vedlejší účinky mRNA chemikálií si budeme muset počkat.

  • Celý text ZDE

Jen z jednoho mám obavu. Že nějaký Válek nebo jiný produkt našeho zdravotnictví zase zavede respirátory a společenské odloučení. Slizniční imunita má relativně krátkou paměť, nebezpečí se jí musí neustále připomínat. Asi jako Evropanům to, že Rusáci jsou arogantní agresivní hovada, se kterými není radno mít nic společného, a čím dál od nich, tím lépe. V něčem se slizniční imunitě podobáme, alespoň hyperbolicky,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

8:04 Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

Rusové na Ukrajině dál postupují. Prý je to i kvůli tomu, že nejvyšší vojenský velitel ukrajinské ar…