Trenér Růžička má další průšvih

09.06.2015 13:52

Reprezentační hokejový trenér Vladimír Růžička má další problém. Radiožurnál zveřejnil další svědectví rodičů, kteří uvedli, že angažmá pro jejich syna bylo sjednáno na základě finanční provize. Šéf svazu ledního hokeje Tomáš Král svolal na středu mimořádné zasedání výkonného výboru.

Trenér Růžička má další průšvih
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Vladimír Růžička, český hokejový trenér a bývalý hokejový útočník

Kauzu kolem Růžičky rozpoutal případ hokejisty Palaščáka, jehož otec zveřejnil videonahrávku, na které Růžičkovi vytýká, že jeho syn za půl milionu korun nezískal takovou podporu, jakou by si za tuto částku představoval. Kauza utichla mistrovstvím světa v hokeji, kdy trenér také tvrdil, že šlo o půjčku, kterou do koruny vrátil.

Nyní však vystoupila paní Jana. „Synovi byla nabídnuta smlouva v hodnotě 5 000 korun s tím, že účast v družstvu mužů není podmíněna jenom hokejovou dovedností, ale zároveň také vztahem ke Slavii, který by se měl projevit nějakým peněžním darem, jenž bychom měli předat panu Růžičkovi. Bylo to 300 tisíc korun.“ Citaci paní Jany, která kvůli nedostatku financí odmítla zaplatit, přináší server Lidovky.cz. Ve stejné situaci byl podle Radiožurnálu i pan Josef Ptáčník.

Trenér Růžička se v současné době na doporučení svých advokátů k celému případu nevyjadřuje.

Původní text najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…