Trikolóra je nejsilnější pravicová strana, uvedla její šéfka Zuzana Majerová Zahradníková

09.04.2021 15:00 | Zprávy

Hostem X talku Luboše Xavera Veselého na XTV.cz byla poslankyně Zuzana Majerová Zahradníková, ve Sněmovně působí již od října 2017. Po odchodu Václava Klause ml. z politiky převzala vedení hnutí Trikolóra. Zlobí se na Václava Klause ml. když nečekaně ohlásil odchod z politiky? „To je příliš silný výraz. Sice dokážu být rázná, ale neumím se moc zlobit. Je mi to líto. Mám z toho smíšené pocity,“ uvedla Majerová Zahradníková v pořadu.

Trikolóra je nejsilnější pravicová strana, uvedla její šéfka Zuzana Majerová Zahradníková
Foto: repro XTV
Popisek: Předsedkyně hnutí Trikolóra Zuzana Majerová Zahradníková

Nato Zuzana Majerová Zahradníková podotýká: „Je to lítost. Chvílemi je to pocit zmaru, protože tomu nerozumím. A když něčemu nerozumím, tak nad tím samozřejmě přemýšlím. Možná zbytečně dlouho. Takže jde celkově o neporozumění. Jestli jsem si myslela, krom toho, že máme společné názory, tak jsem si myslela, že ani jeden z nás se neumí vzdávat. V tu chvíli to bylo pro mě zklamání,“ uvedla Majerová Zahradníková. 
 
 
Je to zrada? I na tuto otázku odpovídá Zuzana Majerová Zahradníková, která dle svých slov o odchodu Václava Klause ml. nic předem netušila, i přesto, že ztrátu energie, občas i nechuť, vnímala již od léta. 
 
„Já to tam nevidím, Václav ví sám nejlépe, jak mu je. Ale ne, necítím se být zrazena, je mi líto, že to přišlo v tuto chvíli. Je mi líto, že se to stalo. My jsme šli za myšlenkami. Ty přece zůstávají stále dál. Ty se nemění,“ uvedla dále. 
 
Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…