Trump se prý chystá na Slovensko

01.05.2019 18:05

Prezident Spojených států Donald Trump přijede na Slovensko, píše slovenský deník Pravda. Slovenský premiér Peter Pellegrini se v pátek setká s Trumpem v Bílém domě a na návštěvu Slovenska ho pozve.

Trump se prý chystá na Slovensko
Foto: Repro Youtube
Popisek: Donald Trump na konferenci CPAC

Server slovenského deníku Pravda píše, že 45. prezident USA možná ve druhé polovině roku 2019 dorazí na Slovensko. Novinářům to prý potvrdily dva na sobě nezávislé zdroje. Podrobnosti návštěvy by mohly být domluveny v pátek, kdy se s Trumpem v Bílém domě setká slovenský premiér Peter Pellegrini.

„Pravda má exkluzivní informaci o možném přesném datu návštěvy Trumpa na Slovensku a stejně tak důvod, pro který by mohl přiletět. Podrobnosti se dozvíte v tištěném vydání deníku Pravda zítra (ve čtvrtek 2. května),“ napsal server.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…