Trumpovu mluvčí vyhodili z restaurace. Ve svém podniku ctím určité hodnoty, vzkázala majitelka

24.06.2018 8:19

Tiskovou mluvčí 45. prezidenta USA Donalda Trumpa Sarah Sandersovou vyhodili z restaurace právě proto, že pracuje pro Donalda Trumpa. Sandersová v klidu odešla, ale nehodlala k incidentu mlčet.

Trumpovu mluvčí vyhodili z restaurace. Ve svém podniku ctím určité hodnoty, vzkázala majitelka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

Server Britské listy přinesl českým čtenářům informaci o tom, že tisková mluvčí Bílého domu Sarah Sandersová byla vyhozena z restaurace právě proto, pro koho pracuje.

„Včera večer mi sdělila majitelka restaurace Ren Hen v Lexingtonu ve Virginii, abych z restaurace odešla, protože  pracuju pro nynějšího amerického prezidenta, a tak jsem zdvořile odešla," řekla Sandersová. Jedním dechem dodala, co si o počínání majitelky myslí. „Její činy vypovídají daleko více o ní, ne o mě. Vždycky se snažím jednat s lidmi, i s těmi, s nimiž nesouhlasím, s respektem a budu to činit i nadále".

Nemlčela však ani majitelka restaurace Stephanie Wilkinsonová. Deníku Washington Post sdělila, že s Trumpovou mluvčí jednala zdvořile, ale nepřála si, aby tato žena pobývala v její restauraci, protože ve svém podniku ctí určité základní hodnoty, jako soucit s druhými lidmi, poctivost a spolupráce. Paní Wilkinsonová má dojem, že prezident Trump nejedná v souladu s těmito standardy a nerozumí proto lidem, kteří pro Trumpa pracují. „Udělala bych totéž znovu. Měli jsme prostě pocit, že jsou určité okamžiky, kdy člověk musí jednat podle svého přesvědčení. Tohle byl jeden takový okamžik," dodala majitelka.

Ve Spojených státech amerických to v současné době vře kvůli rozhodnutí Trumpovy administrativy rozdělit přistěhovalecké rodiny - děti od rodičů - na hranicích s Mexikem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…