Úředník OSN, který nás chtěl kvůli kvótám vylučovat z EU, znovu perlí. Tentokrát přednášel poslancům, jak je úžasné být multikulturní

26.09.2015 12:19

Evropská unie by měla rozbít národní jednolitost svých členských států a otevřít se migrantům z jiných kultur. S touto provokativní myšlenkou vystoupil v britském parlamentu vysoký představitel OSN Peter Sutherland. Informoval o tom server Echo24.

Úředník OSN, který nás chtěl kvůli kvótám vylučovat z EU, znovu perlí. Tentokrát přednášel poslancům, jak je úžasné být multikulturní
Foto: Radim Panenka
Popisek: Policie vyvádí uprchlíky z rychlíku v Břeclavi do připravených autobusů

Tento zvláštní zmocněnec OSN pro migraci si také myslí, že prosperita mnoha evropských zemí záleží na tom, zda přijmou multikulturní politiku.

Celý text je ZDE

Migrace má být pro některé státy „zásadním hybatelem ekonomického růstu“, řekl Sutherland v britské Sněmovně lordů. „Jakkoliv obtížné může být přesvědčit o tom jejich obyvatele,“ dodal.

Poukázal na to, že země jako Spojené státy, Austrálie nebo Nový Zéland, které byly původně založeny přistěhovalci, mají podle Sutherlanda menší problém se začleněním „lidí jiného původu, než jsme my sami“.

Server upozorňuje, že Peter Sutherland je také místopředsedou společnosti Goldman Sachs, údajně se též účastní setkání skupiny Bilderberg.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…