V řídících strukturách státu jsou neschopní homosexuálové, udeřil známý prostořeký politik

04.10.2016 0:00

Český politik a bývalý odborář Jaromír Dušek, jenž od roku 2012 působí v pozici náměstka hejtmana Pardubického kraje pro dopravu, proslul mimo jiné tvrdou kritikou homosexuálů. Před nadcházejícími krajskými volbami přišlo toto téma na přetřes znovu a Dušek se ani tentokrát nedržel zpátky. Homosexuálové jsou podle jeho názoru neschopní, ale zároveň schopní všeho.

V řídících strukturách státu jsou neschopní homosexuálové, udeřil známý prostořeký politik
Foto: David Hora
Popisek: Dušek

V předvolební debatě deníku Blesk v Pardubickém kraji novináři Duškovi stojícímu v čele kandidátky Strany práv občanů připomněli, že se údajně v minulosti pokoušel zmapovat homosexualitu ve vedení Českých drah a na ministerstvu dopravy. „Na ministerstvu dopravy je těchto homosexuálů natahanejch tak 20 a ve vedení drah 30,“ prohlašoval Dušek v roce 2010 s tím, že „klika homosexuálů“ absolutně ovládá České dráhy. Výrok tehdy zazněl v rozhovoru pro Lidové noviny.

Měnil by dnes Dušek na svých slovech něco? Dušek v prvé řadě konstatoval, že se o žádné zmapování homosexuálů nepokoušel. Zmínil se prý žertovně tehdy pouze o tom, že České dráhy ovlivňují různé vlivové skupiny a toto je jedna z nich.

„A kdybych to měl komentovat dneska, tak řeknu, že jich neubylo. Že přibyli v televizi, že přibyli v bankovnictví, že přibyli na ostatních ministerstvech. A když jsem byl na rozhovoru v televizi, tak nejmenovaný redaktor za mnou vyběhl, aby nás nikdo neviděl, a řekl mi: Máte pravdu, pane Dušku, je jich tady plno,“ prozradil.

Osobně prý s homosexuály nemá žádný problém, má mezi nimi řadu kamarádů, jen se mu podle jeho vlastních slov nelíbí, kdy nekvalifikovaní homosexuálové dostávají v některých pozicích přednost před kvalifikovanými homosexuály jaksi ze známosti. „Tvrdím, že v řadě řídících struktur českého státu homosexuálové jsou, jsou neschopní nebo také všeho schopní, nemají důvod myslet na budoucnost, protože nebudou mít děti a nebudou se před ně muset postavit a říct jim: Tohle jsem napáchal a tohle jsem způsobil,“ popsal svůj pohled na věc někdejší odborář.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…