VIDEO Andrej Babiš usedl před kameru a vypořádal se s odpůrci po svém: Sorry jako, ale pohoda

05.02.2017 7:35

V Praze dnes odpoledne proběhne demonstrace proti Andreji Babišovi (ANO) pod heslem „Sorry jako“. Organizátoři demonstrace se hodlají omluvit za to, jak se Babiš chová. Místo aby vysvětlil své nesrovnalosti v příjmech, které vypluly na povrch, nazývá Českou televizi zkorumpovanou pakáží a to se podle názoru demonstrantů nedělá. Babiš nelenil a předem poslal demonstrantům vzkaz.

VIDEO Andrej Babiš usedl před kameru a vypořádal se s odpůrci po svém: Sorry jako, ale pohoda
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Ve čtyři hodiny odpoledne v Praze dojde na demonstraci. Demonstraci proti chování ministra financí Andreje Babiše (ANO). Server Echo24.cz přinesl informace o tom, že Andrej Babiš nakoupil korunové dluhopisy svého Agrofertu a to za 1,5 miliardy. Podle toho, co sám tvrdil o svých zdaněných příjmech, mu však na koupi scházelo necelých 150 milionů. Pokud tedy neměl ještě jiné příjmy než ty, které přiznává. Babiš tyto informace odmítl a zaútočil na novináře. Když se příběhu věnovali Reportéři ČT, Babiš je označil za „zkorumpovanou pakáž“.

Právě to se mnoha lidem nelíbí. Mají za to, že ministr financí, který vyžaduje férové jednaní od ostatních, musí v prvé řadě jednat férově sám a buď doložit svá obvinění proti novinářům, nebo odstoupit. Demonstranti se sejdou ve čtyři hodiny odpoledne na Klárově a v průvodu se vydají na Ministerstvo financí ČR.

Andrej Babiš neváhal a „na pohodu“ před kamerou začal vysvětlovat, že se rád zapíše do historie hláškami jako „Bude líp, makáme“ a teď už i „Sorry jako“. Neumí prý moc dobře mluvit k lidem, ale je rád, když se občané baví.

„Čau lidi. ... Já jsem rád, že se asi naše hnutí zapíše do historie různými hláškami. ‚ANO, bude líp‘ a ‚makáme‘ a ‚kobliha‘ a ‚sorry jako‘. Já samozřejmě neumím dobře mulvit, ale jsem rád, když se lidi na tom baví. Těší mě, že jsem zase nějakým středobodem pozornosti, i když negativním. Ale já si často dělám srandu sám ze sebe. Takže, sorry jako, ale pohoda,“ poslal videovzkaz Babiš všem svým odpůrcům, ale i fanouškům na sociální síti Facebook.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…