VIDEO Břeclav: Policejní honička s dodávkou plnou migrantů nedopadla dobře

01.10.2022 10:21 | Ze sítí

Honička policie s dodávkou s migranty skončila v sobotu dopoledne v Břeclavi vážnou nehodou. Za poslední týden je to už druhý případ. V úterý jihomoravští policisté vůz s migranty dopadli až na Slovensku.

VIDEO Břeclav: Policejní honička s dodávkou plnou migrantů nedopadla dobře
Foto: Policie ČR
Popisek: Jihomoravska policie pronásleduje dodávku s migranty

V sobotu došlo na silnici v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji k vážné nehodě. Předcházela jí honička policejního auta s vozem s migranty, skončila vážnou nehodou. „Aktuálně došlo k pronásledování dodávky s migranty, kdy měl převaděč v Břeclavi vážnou nehodu. Na místě jsou zranění,“ uvádí Policie ČR na svém facebooku.

Během ujíždění se převaděč snažil pronásledující služební vozidlo dokonce vytlačit ze silnice. U nehody zasahují složky integrovaného záchranného systému.

Vůz s migranty naháněli policisté i v úterý. Podařilo se jim dopadnout muže, který převážel migranty ze Slovenska do Česka. Vše začalo u břeclavského nákupního centra, kde vystoupilo z dodávky 23 migrantů. Místní hned zavolali policii, ta ale dodávku zahlédla až u slovenských hranic.

Honička vyvrcholila u obce Lozorno, kde řidič zajel s vozem do pole a utekl do lesa.

Letos jihomoravská policie zajistila přes 8000 cizinců a zadržela 65 převaděčů. Ty policisté stíhají pro organizování a umožnění nedovoleného překročení státní hranice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…