VIDEO Bulvární novinář Pavel Novotný natvrdo: Já jsem bůh pravdy! Mám koule

03.03.2017 9:35

Moderátor Luboš Xaver Veselý na facebookové stránce XTV zveřejnil upoutávku na rozhovor s bulvárním novinářem Pavlem Novotným. Bylo to zajímavé.

VIDEO Bulvární novinář Pavel Novotný natvrdo: Já jsem bůh pravdy! Mám koule
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Zapomněl jsem ti říct, že z toho našeho rozhovoru nehodlám nic vystřihnout," upozornil moderátor Pavla Novotného v upoutávce na rozhovor. A ten dal jasně najevo, že mu to nevadí. Považuje se totiž za emisara, za Jana Husa dnešní doby a pevně si stojí za tím, co říká a to i navzdory tomu, že jeho tatínek - populární bavič Petr Novotný nebyl úplně nadšen z toho, že se jeho syn pohybuje v bulvárních médiích a hraje poker na profesionální úrovni.

Petr Novotný není zdravotně úplně v pořádku a jeho syn se stáhl z bulvárních médií, aby mu vyšel vstříc. Sice ho prý tak trochu mrzí, co si tatínek myslí, doslova řekl, že „ho trochu nasral", ale názor otce respektuje.  To však nic nemění na tom, že hodlá dál psát pravdu. Třeba na sociální síti Facebook.

 „Všechno, co píšu na svůj Facebook, je pravda. Já jsem Jan Hus. Já se nemám čeho bát. Pokud člověk říká pravdu, tak se nemá čeho bát. Mám koule. Nemusím se bát nějakejch tlaků, protože už nejsem novinář. já jsem prostě emisar pravdy, bůh pravdy a kdo to pochopí, tak se hodně dozví z mého Facebooku," rozohnil se Novotný mladší. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…