VIDEO Bych blil. Dostanu do držky. Internetem otřásá další věc stran Andreje Babiše

15.05.2017 12:07

Mezinárodně úspěšný marketingový odborník Martin Jaroš se na svém facebookovém profilu vyjádřil k ministrovi financí Andreji Babišovi (ANO) a jeho příspěvku se zubry a s koňmi. Podle Jaroše je Babišův příspěvek tak „odporně vlezlej a protivnej, že to skřípe jak polystyren na skle“. Jarošovo hodnocení je masivně sdílené a lajkované.

VIDEO Bych blil. Dostanu do držky. Internetem otřásá další věc stran Andreje Babiše
Foto: Hans Štembera
Popisek: Přednáška ministra financí Andreje Babiše na Vysoké škole ekonomické na téma Fiskální a daňová politika

Jak Jaroš uvádí, je „skoro až cejtit, jak to ti námezdní pisálkové ze sebe potili“. „Šmarjápanno, vždyť si to přečtěte,“ poukazuje na text, v němž Babiš vzpomíná na křest hříběte v Milovicích a na to, jaký měl týden. Postěžoval si také, že se nemohl pohybovat jen mezi lidmi, a musel se pohybovat mezi politiky. 

„Šok číslo jedna: Místopředseda vlády a majitel politické strany se jeví, že tráví dny mezi politiky. No ty vole, kdo by to čekal?! A šok číslo dvě: Byznysový predátor 60+ se tu rozněžňuje nad hříbětem jak nějaká čtrnáctiletá koc. Borec, který za svého života nechal ve svých kombinátech zrasovat 627 000 takových hříbat, a to mu ještě fandím. O těch strašných smajlících, co by tam nedala ani sedmiletá ségra tý čtrnáctiletý holky, o těch ani nemluvím,“ pozastavil se Jaroš. A dodal: „Takhle se, prosím, u nás dělá politika. Fízluješ, buzeruješ živnostníky, obral jsi stát o stamiliony, lžeš o neovlivňování médií, přišlo se na to, jsi na chvilku v prdeli? Jeď na přirozený pastviny a nech se vyfotit támhle s Fergusem! Kdy vytáhneš GIFy s koťátkama, ty chlape, na ty ještě nepřišla situace, ty si schováváš na říjen??? Takovej pratur vymřelá, falešná, a my ho uděláme premiérem. Bych blil.“

Babiš kromě tohoto příspěvku sdílel také video, jak byl na sjezdu České unie sportu. A řekl, že v Milovicích by rád udělal safari. „To je zrovna táta,“ říká mu průvodce. „Ty brďo a ten mi dá do držky asi,“ okomentoval na videu příchod zubra k autu Babiš. 

Anketa

Považujete Alenu Schillerovou za dobrou nástupkyni Babiše?

83%
11%
hlasovalo: 13849 lidí

Celý příspěvek Martina Jaroše: 

Bože můj, tenhle text je tak odporně vlezlej a protivnej, že to skřípe jak polystyren na skle. To je skoro až cejtit, jak to ti námezdní pisálkové ze sebe potili. Šmarjápanno, vždyť si to přečtěte. Šok číslo jedna: Místopředseda vlády a majitel politické strany se jeví, že tráví dny mezi politiky. No ty vole, kdo by to čekal! A šok číslo dvě: byznysový predátor 60+ se tu rozněžňuje nad hříbětem jak nějaká čtrnáctiletá koc. Borec, který za svého života nechal ve svých kombinátech zrasovat 627 000 takových hříbat, a to mu ještě fandím. O těch strašných smajlících, co by tam nedala ani sedmiletá ségra tý čtrnáctiletý holky, o těch ani nemluvím. Takhle se prosím u nás dělá politika. Fízluješ, buzeruješ živnostníky, obral jsi stát o stamilióny, lžeš o neovlivňování médií, přišlo se na to, jsi na chvilku v prdeli? Jeď na přirozený pastviny a nech se vyfotit támhle s Fergusem! Kdy vytáhneš GIFy s koťátkama, ty chlape, na ty ještě nepřišla situace, ty si schováváš na říjen??? Takovej pratur vymřelá, falešná, a my ho uděláme premiérem. Bych blil.

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…