VIDEO CNN už úplně zešílela. Zavražděte Trumpa i všechny ostatní a u moci zůstane Obama, říká zcela vážně

20.01.2017 10:03

Americká zpravodajská stanice CNN zašla v odporu vůči Trumpovi hodně daleko, píše server britského deníku Daily Mail. Stanice totiž spekuluje, kdo všechno by musel zemřít, aby se moci ujal Obama nebo někdo jemu názorově podobný. Na prvním místě by musel zemřít nastupující americký prezident Donald Trump a jako druhý jeho viceprezident Mike Pence.

VIDEO CNN už úplně zešílela. Zavražděte Trumpa i všechny ostatní a u moci zůstane Obama, říká zcela vážně
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

Britský bulvár tvrdí, že mnozí diváci zpravodajské stanice CNN zuří, neboť mají za to, že podněcuje k násilí. V krajním případě dokonce k zavraždění nastupujícího prezidenta Donalda Trumpa. Ostrá slova na adresu novinářů padla poté, co světlo světa spatřil titulek „Katastrofa může udržet člena Obamova kabinetu v Oválné pracovně“.

Muselo by však jít o opravdu velikou katastrofu, protože by při ní musel zemřít Trump, jeho viceprezident Pence a představitelé Kongresu. K tomu by teoreticky mohlo dojít během hypotetického útoku na washingtonský Kapitol, před kterým bude Trump skládat přísahu.

Celý článek v angličtině najdete zde

Diváci dávají na sociálních sítích najevo, že se jim přístup CNN k Trumpovi ani trochu nelíbí. Na druhé straně se tomu lidé ani moc nediví, protože CNN v předvolební kampani stranila Hillary Clintonové. Ale spekulovat o tom, kdo všechno by musel zemřít, aby u moci zůstal některý z Obamových kolegů, považují mnozí občané účastnící se diskusí na sociálních sítích za nechutné, odporné a děsivé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…