VIDEO Islám. Sbírání víček na děti. Bída důchodců, nadávala Klára Samková a dala návod, jak to občané zastaví

27.09.2016 11:05 | Zprávy

Pod hlavičkou strany Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury vystoupili diplomat Jiří Kobza a advokátka Klára Samková. Beseda se týkala především migrační krize a také aktuální politické situace.

VIDEO Islám. Sbírání víček na děti. Bída důchodců, nadávala Klára Samková a dala návod, jak to občané zastaví
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Klára Samková

Kobza úvodem okomentoval snahu rakouských politiků, kteří se snaží dát volební právo mladistvým. „Vidím v tom snahu mainstreamových stran. Je to trošku děsivá perspektiva,“ zmínil a poukázal například na zneužívání mladistvých jako dětských vojáků. Poukázal i na snahu Jiřího Dienstbiera ohledně volebního práva cizinců. „Jde o snahu vytvořit si vlastní elektorát,“ dodal následně Kobza. Testem demokracie budou podle něj následující volby. „Letošní volby budou o důvěře vládě,“ doplnil.

Samková se pak k volbám vyjádřila rovněž. „Mladí lidé nejsou tak hloupí, jak by se mohlo na první pohled zdát. A nejsou tak manipulovaní a manipulovatelní. Chtějí to, co my všichni. Chtějí žít správně,“ podotkla k tématu. Poukázala na složitost zákonů. „Mladí lidé jsou zaplétáni do koloběhu smyček, které nejsou čestné,“ řekla a rýpla si například do veřejnoprávní České televize a jejího informování. Ohledně věku voličů sdělila, že jí přijde absurdní, že by šestnáctiletí mladiství mohli v Rakousku volit prezidenta, ale nemohli by řídit auto. 

Video najdete ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…