VIDEO Jan Hamáček si zkusil práci rukama

21.12.2018 21:21

Předseda ČSSD a ministr vnitra Jan Hamáček se na svém twitteru pochlubil, tím, že odpracoval část noční směny na České poště v třídírně Malešice. „Odpracoval jsem část noční směny na České poště v třídírně Malešice. Vyzkoušel jsem si osobně práci pošťáků v těžkém předvánočním období. Velmi si jejich práce a nasazení vážím,“ uvedl následně v příspěvku na svém profilu. Původně chtěl zvládnout celou směnu, ale to se nepodařilo. Diváci jej poté v nadsázce vyzvali, aby si zkusil směnu v jedné z firem Andreje Babiše.

VIDEO Jan Hamáček si zkusil práci rukama
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr vnitra Jan Hamáček

Jan Hamáček svůj tweet doplnil i o krátké video, ve kterém vysvětluje, jak se do třídírny v Malešicích dostal. Video s celou anabází sdílel oficiální YouTube účet Ministerstva vnitra ČR.

„Já jsem chtěl před Vánoci podpořit pracovníky České pošty, protože vím, že ten předvánoční čas je opravdu záběr, koneckonců to vidíte tady sami, jak to tady frčí, takže jsem chtěl je podpořit, chtěl jsem si taky na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je pracovat v třídírně zásilek, takže jsme se dohodli s vedením pošty, že si tu jeden večer takhle odpracuji; a to je ten důvod,“ vysvětluje ministr vnitra Jan Hamáček ve videu.

Foto: Repro YouTube

Foto: Repro YouTube

 

Anketa

Důvěřujete Janu Hamáčkovi?

4%
96%
hlasovalo: 12944 lidí

„Já jsem původně myslel, že to zvládnu na celou směnu, ale tady se dělají dvanáctihodinové, já už mám za sebou teda jednu směnu ve Sněmovně a zítra v sedm mě čeká Bezpečnostní rada státu, tak to bych asi dohromady nedal, tak aspoň těch šest hodin tady odpracuju,“ vysvětlil Hamáček na konci videa, proč si směnu neodpracoval celou.

Pod tweetem Jana Hamáčka se již stačili vyjádřit další uživatelé Twitteru, ti jej zde zasypávají výčitkami: „Laciný populismus...“ uvedl uživatel Martin.

Pod Hamáčkovým příspěvkem se vyjádřil i uživatel Somebody s názorem, jestli by si Hamáček nechtěl vyzkoušet brigádu i ve Vodňanské drůbeži: „Co zítra, nedáte si brigádu třeba ve ‚Vodňanské drůbeži‘?“ naráží tak na firmu Vodňanská drůbež a. s. patřící do holdingu Agrofert, jenž je spojen s Hamáčkovým koaličním partnerem a současným premiérem Andrejem Babišem.

Foto: Repro YouTube

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…