VIDEO „Melete hovna! Velký hovno platíte!" Brutální hádka Babiše s občanem, jakou jste ještě neviděli

27.06.2017 22:00

Andrej Babiš (ANO) za posledních pár dní navštívil mnoho českých měst a hovořil s mnoha českými občany. Ne vždy se však od nich dočkal vřelého přivítání a milých slov. Po internetu koluje video, které dokládá, že na adresu Babiše občas padají velmi silná slova a šéf hnutí ANO stejně silným výrazivem oplácí.

VIDEO „Melete hovna! Velký hovno platíte!" Brutální hádka Babiše s občanem, jakou jste ještě neviděli
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš na setkání v Českých Budějovicích

Babiš stojí v hloučku mezi lidmi a mluví o své vizi České republiky v roce 2035. Ale najednou se k němu protlačí naštvaný občan a obviní Babiše, že krade.

„Tak Čapí hnízdo, to je ukradenejch padesát milionů, ne? To je celkem zřejmý,“ začal výčet pán. Jenže Babiš ho ihned zarazil. „To jsou blbosti,“ pravil šéf hnutí ANO. To není pravda, doplnil. Ale občan si trval na svém, „vždyť vaše vyjádření, to je lež, lež, lež lež, lež,“ vmetl do tváře volič Babišovi. Ukradl jste padesát milionů, to je klasickej dotační podvod,“ trval si na svém rozezlený občan.  

Anketa

Podporujete Kocábovu petici Několik vět 2017?

2%
98%
hlasovalo: 22099 lidí

Tím ovšem ani zdaleka neskončil. „Okradl jste stát několikanásobně na dluhopisech. To je klasický ojebávání státu na daních,“ obořil se hrubě muž na bývalého ministra financí. Babiš se bránil, že zákon o dluhopisech zavedl Miroslav Kalousek (TOP 09), jenže to si naštvaný muž nenechal namluvit. Kalousek ho použil  na státní dluhopisy. „Melete hovna,“ sdělil pán bývalému šéfovi státní kasy.

Babiš je podle jeho názoru zloděj tak velkého formátu, že to v České zemi nemá obdoby. „Ta vaše knížka, to jsou zhovadilosti,“ nenechal se umlčet občan. V tu chvíli vstoupila do diskuse dáma, která požádala o propisku, aby se jí Babiš mohl podepsat. Šéf hnutí ANO se ženě podepsal a spustil protiútok. „A kolik vy platíte na daních? Velké hovno platíte!“ vypálil předseda ANO na voliče.

Slovo si ovšem znovu vzal rozzuřený volič a konstatoval, že pochvaloval si, že zatím může říkat, co si myslí. Až bude Babiš premiérem, už to možná tak nebude.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…