VIDEO My jsme pindíci. Slavný herec, volič TOP 09, sehrál scénku o světové politice

05.10.2016 14:28

Myslíte si, že vám vládne demokraticky zvolená vláda? To jste malé děti nebo co? Vládnou vám ilumináti, poznamenává video A bude hůř na serveru Playtvak.cz. V hlavních rolích se zde představil podporovatel TOP 09 Oldřich Navrátil (otec), Jan Brožek (syn) a Dagmar Vadovičová (matka).

VIDEO My jsme pindíci. Slavný herec, volič TOP 09, sehrál scénku o světové politice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Herec Oldřich Navrátil

„A teď děláš jako co? Koukáš zase na porno?“ ptá se otec syna u rodinného stolu. Syn si hraje na tabletu. „Ale tati, já si jen něco googluju,“ odvětí syn. „A jestlipak víš, že když jsi na tom Google, že se stáváš nástrojem iluminátů?“ ptá se otec syna a bere mu tablet. Rozkládá šachy. „Celej svět je jedna velká partie. Ti, kdo tuhle velkou světovou partii hrají, se jmenují ilumináti. Ovládají všechny státy i ty tvý internety,“ zmiňuje otec a pojmenovává setkání – Bilderberg. 

Anketa

Která první dáma plnila svou roli nejlépe?

hlasovalo: 9940 lidí

Video najdete ZDE.

„Na tom setkání všechny ty politiky úkolují. A každé to políčko je jeden stát,“ říká otec. Syn však oponuje, že států je mnohem víc. „Matko, říkal jsem ti, že sex v těhotenství není dobrej. Protože jak ho to šťouchalo do hlavy, tak on nechápe, co je to jedna obyčejná malá metafora,“ rozčílil se otec a popisoval dál.

„Ilumináti si zavolají nějakého šílence z Islámského státu a řeknou: Vyvolejte válku, aby se lidé začali bránit. Potom zavolají Tsiprasovi do Řecka a tomu řeknou, aby rozjebal Řecko. Tam nesmí fungovat vůbec nic, aby nikdo těm uprchlíkům nebránil ve vstupu. Potom zavolají Putinovi. Řeknou mu: Voloďo, ty všem těm utečencům seženeš prachy. Aby mohli zaplatit za převoz mafiánům. Nakonec zavolají Merkelovou a řeknou: Hele, bábo. Ty odčerpáš z toho Řecka všechny zbylý prachy, vezmeš si je, abys je mohla ubytovat a živit je,“ říká otec.

„Proč by politici nějaký takovýhle ilumináty poslouchali?“ táže se syn. Otec odvětí, že jde o to, že jsou to šachy. „Politici jsou jenom šachové figurky. Hele, Putin je král, Merkelová je dáma, Německo, Francie, to jsou věže a Tsipras a to jeho Řecko, to je bílej kůň,“ popisuje otec. „A co jsme my?“ ptá se syn.

„My nejsme nic. My nejsme vůbec nic. No, možná Jana Nečasová, dříve Nagyová, si o sobě myslela, že je dáma. My jsme jen takoví malí pindíci, se kterýma si každej hraje, jak chce,“ dodal otec se slovy, že šachovou partii musí někdo vyhrát. Naše životy rozhodně neovládáme sami. „Až ty ilumináty přestanou šachy bavit, budou s námi hrát Člověče, nezlob se nebo svlékajícího pokera. A bude hůř,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…