VIDEO Naštvaná černoška vzala kýbl barvy a zamazala nápis Black Lives Matter. Vydrželo jí to jen pár vteřin

24.07.2020 12:33

„Chceme zpátky policii, obnovte naši policii, hnutí Black Lives Matter vám lže. Jsou to ďáblové! Ježíši, vezmi si zpátky svou zemi, vezmi si zpátky Spojené státy!“ Po sociálních sítích koluje video dvou černošských žen, které přímo před Trump Tower v New Yorku vykřičely do světa, co si myslí o současných protestech.

VIDEO Naštvaná černoška vzala kýbl barvy a zamazala nápis Black Lives Matter. Vydrželo jí to jen pár vteřin
Foto: Repro Facebook
Popisek: Zatýkání černošské aktivistky, která volala po obnovení financování policie a kritizovala hnutí Black Lives Matter

Zatímco v Česku se řeší roušky a někteří lidé si připadají jako velcí hrdinové, když poruší dané nařízení a nevezmou si roušku do metra nebo k lékaři, ve Spojených státech snad víc než nošení roušky cloumá společností hnutí Black Lives Matter, ničení soch historických osobností a snaha osekat pravomoci policie. 

Anketa

Prospěl Dominik Feri české politice?

3%
97%
hlasovalo: 15080 lidí

Jenže ne všichni černoši žijící v USA mají za to, že je třeba ničit sochy historických postav, volat v ulicích, že „na životech černochů záleží“ a že život bez policistů bude lepší.

Americký černošský konzervativec sdílel na sociální síti Facebook video, na kterém dvě Afroameričanky zamazávají nápis „Black Lives Matter“ a volají po návratu pořádku do ulic měst. V tomto případě konkrétně do ulic New Yorku. Onen nápis Black Lives Matter se nacházel přímo před Trump Tower, před honosným věžákem současného prezidenta. Obě dámy byly zadrženy.

„Chceme naši policii, obnovte naši policii,“ volala černoška ve chvíli, kdy žlutý nápis Black Lives Matter polévala černou barvou z plechovky. „Vy lžete,“ křičela povšechně na zastánce BLM.

„Říkají vám, že na životech černochů záleží, ale ve skutečnosti se o ně vůbec nestarají," volala černoška. Klekla si na zem a začala černou barvu po nápisu před Trump Tower rozmazávat.

V tu chvíli k ní přiskočili dva policisté, kteří ženu zvedli ze země, podrželi jí ruce za zády a odvedli jí pryč. Totéž se stalo i její kolegyni. Kolemstojící lidé si je fotili. A jeden z diváků začal na ženy řvát „f*ck you“, „nase*te si“.

A od jedné ze zadržených černošek se mu dostalo odpovědí. „Hnutí BLM je ďábel. Je to ďábel, který ničí tenhle národ!“ „My umíráme na ulicích a oni jen říkají Black Lives Matter, ale vůbec se o nás nezajímají,“ křičela z plných plic žena, která znovu klesla na kolena a znovu začala rozmazávat černou barvu po nápisu. „Záleží jenom na Ježíšovi. Ježíši, vezmi si svou zemi zpět!“ řvala na ulici, až se jí téměř nedostávalo dechu.

Podle serveru Daily Mail byly obě aktivistky po několika hodinách opět puštěny na svobodu a ke svému počínání se hrdě a s úsměvem přihlásily na internetu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…