VIDEO Petr Gazdík si zašel do hospody na pivo, ale nedali mu ho. Zde je důvod

18.09.2015 11:16

Kreativní marketing TOP 09 nedávno uhranul zemi videem s Miroslavem Kalouskem, který dá před kosteleckým párkem přednost výrobku od místního řezníka, protože „Lojza, ten nekrade“. Nyní přichází s dalším snímkem ze soukromého života vysokých stranických představitelů. Hlavní roli tentokrát stvárnil Petr Gazdík, úřadující předseda hnutí Starostové a nezávislí, k TOP 09 přidruženého.

VIDEO Petr Gazdík si zašel do hospody na pivo, ale nedali mu ho. Zde je důvod
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Gazdík

Na videu, které Gazdík zveřejnil i na svém Facebooku, můžeme vidět místopředsedu sněmovny, kterak se polibkem rozloučí s manželkou a odchází na pivo do místní hospody. Když vstoupí do budovy označené jako „Pohostinství“, objedná si rozverným gestem dvě piva a čeká.

Po chvilce mu hostinský položí na stůl tácek s vyobrazením Andreje Babiše s výhrůžně uchopeným válečkem a vzkazem „Tvoje žena neví, kolko piv tu vypiješ. Andrej áno“, objednané půllitry však stále nikde.

Poslanci Gazdíkovi už to začíná vadit a zklamaně se po hostinském ohlíží. Ten však nemá čas čepovat a roznášet, protože musí dumat nad účetnictvím. Stále něco ťuká do kalkulačky, zjevně neúspěšně, protože se následně zamyšleně drbe tužkou za uchem. Gazdík si mezitím u stolu hraje s tácky a zjevně nespokojeně sebou vrtí.

Nakonec hostinský musí kvůli administrativě odběhnout od roztočeného půllitru, a to už Gazdík nevydrží a přetékající pivo si odnese ke stolu sám. Po chvíli k němu usedne i vyčerpaný hostinský, načež se jej jeho poslanec optá: „Pavlíku, nemáš toho nějak moc?“

Video posléze končí titulkem: „Elektronické pokladny. Brzy už i ve vaší hospůdce“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…