VIDEO: Radegast a Bystrouška jsou hrdiny v klipu kandidáta TOP 09

09.09.2012 21:09

Pavol Lukša z TOP 09 vsadil v kampani ke krajským volbám na postavy děda Praděda či boha Radegasta. Kandidát na hejtmana v Moravskoslezském kraji se s nimi prezentuje v předvolebním videu.

VIDEO: Radegast a Bystrouška jsou hrdiny v klipu kandidáta TOP 09
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Pavol Lukša se prý snaží videem voličům připomenout, jaké jsou významné osobnosti a počiny Moravskoslezského kraje. Chce tím zvýšit hrdost obyvatel. S postavami lišky Bystroušky, boha Radegasta či děda Praděda bude i nadále pracovat v rámci kampaně.

Klip však nevymyslel sám, pomáhali mu prý členové jeho volebního štábu. "Nechal jsem to na odbornících, já k tomu měl jen pár připomínek. Figuranti jsou příznivci TOP 09," uvedl serveru iDnes.cz.

Kampaně jsou podle něj málo zacílené na konkrétní problémy krajů. "Na billboardech je, že zamezíme snižování stavu policistů a hasičů, ale o tom kraj vůbec nerozhoduje. Když se v kampaních pořád říká, že krajské volby jsou referendum proti vládě, pak se vkrádá otázka, jestli jsou kraje vůbec potřeba," polemizuje.

Cenu klipu zatím uvést nechce. „Na konci kampaně to prozradíme, teď by to bylo předčasné," míní. Lukša byl dříve členem KDU-ČSL a do TOP 09 přešel v roce 2009. V minulém funkčním období byl náměstkem hejtmana v kraji, nyní je poslancem, starostou Čeladné a krajským zastupitelem.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…