VIDEO To jsou lidi: Házel petardy pod nohy. Napadl služebnu policie. Rušný silvestr v Praze

02.01.2019 11:38

Server Tisen.tv přinesl informace, jak byl náročný silvestr v Praze pro policisty. Ještě před půlnocí například zajistili několik kusů zakázané pyrotechniky na Václavském náměstí, následně pak museli zasahovat proti mužům, kteří tuto pyrotechniku házeli přímo mezi lidi na Václavském náměstí.

VIDEO To jsou lidi: Házel petardy pod nohy. Napadl služebnu policie. Rušný silvestr v Praze
Foto: screen: tisen.tv
Popisek: Rváč, který poškodil služebnu ve Vysočanech.

Policie proti mužům zasáhla, ti byli následně předvedeni na služebnu. Na videu je patrné, jak dochází k prohledávání jejich věcí. Báňský úřad mužům nyní vyměří pokutu. Prodejce této pyrotechniky byl přímo na Václavském náměstí. 

Videa najdete ZDE

Jeden z opilých mužů se pak k ránu pro změnu dobýval na služebnu policie ve Vysočanech. Chtěl nejprve podat trestní oznámení, že byl napaden, ale policisté v něm poznali známou firmu – rváče. Přivolali si na něj tak posily. I tak muž stihl vykopnout přední dveře do služebny a rozkopl i dveře ke stálé službě. Poté se snažil utéci, to se mu však již nepovedlo. 

 

Kromě rváče pak také policisté řešili muže v záchranářské bundě, jenž odpaloval pyrotechniku přímo lidem pod nohy, a to na Václavském náměstí. Muž si pak svoji bundu se znakem záchranářů otočil naruby, píše server. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…