VIDEO Tvůj hlas je zelenej. Předseda Liška láká k volbám rapem

19.10.2013 12:58

Strana zelených ve čtvrtek zveřejnila klip „Barva hlasu“, ve kterém předseda strany Ondřej Liška převzal roli rappera a vyzývá voliče, aby se jejich barvou stala zelená. Za tři dny video nasbíralo více jak 48 tisíc zhlédnutí.

VIDEO Tvůj hlas je zelenej. Předseda Liška láká k volbám rapem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Strany zelených Ondřej Liška

Liška pomocí rapu představuje myšlenky Strany zelených. "Každej hlas má kromě síly i svou barvu, když se dobře zadíváš, uvidíš auru. Vidím ji a tuším, co to znamená. Barva mýho hlasu je zelená," recituje šéf zelených. "Jedno vím jistě a to nás pojí, tahle země za to ku*va stojí,“ dodává nevybíravě.

Každý hlas má smysl

„Chtěli jsme před volbami přijít s něčím, co by kampaň alespoň trochu odlehčilo. Nápad, abych rapoval o tom, že každý hlas má smysl a není ztracený, jistě není nový. Kolegům ale trvalo několik týdnů, než mě přesvědčili. Podle reakcí v mém okolí ale soudím, že se nám podařilo natočit docela svěží píseň a videoklip,” prohlásil Ondřej Liška.

Celé video můžete shlédnout ZDE

Strana není první, kdo využil hudbu ve svém klipu, rozhodla se proto vsadit na styl rapu. Zelení se snaží sdělit lidem, že hlas každého voliče má svůj smysl a není ztracený. K volbám by proto mělo přijít co nejvíce lidí.

Profesionálním rapperem se nestanu

Liška je s výsledkem poměrně spokojený. Prohlásil ovšem, že z politiky na rap nepřesedlá. „O profesionální dráze rappera přesto zatím neuvažuji,” uvedl Liška.


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…