VIDEO Ty štěnice, ty kašpare. A dvě nejsprostší slova. Dosud nejkrutější česká parodie na prezidenta

29.11.2016 6:54

Internetová televize Stream.cz vysílá skeč, který evidentně paroduje prezidenta republiky a jeho mluvčího. A to přesto, že v úvodu titulky tvrdí „Na neznámé planetě v neznámé zemi“.

VIDEO Ty štěnice, ty kašpare. A dvě nejsprostší slova. Dosud nejkrutější česká parodie na prezidenta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Ovčáček

Mladý muž v obleku s vizáží nápadně připomínající Jiřího Ovčáčka si sedá na židli vedle postele, v níž leží šedovlasý muž. „Jiří, proboha. Měl jsem strašlivý sen. V tom snu jsem byl starý dědek závislý na alkoholu a na nikotinu. Všichni se mi smáli a na můj pohřeb přišli jen samí idioti. Bylo jich sice hodně, ale byli to pořád jen idioti. To nesmíme dopustit. Ode dneška nepiju a nekouřím,“ říká šedovlasý muž a hodí sklenkou na víno o zem.

Celé video je ZDE.

V dalším záběru sedí oba za stolem, šedovlasý muž má na talíři corn flakes. Muž s vizáží Jiřího Ovčáčka říká: „Zalejte si je mlékem, pane prezidente.“ Šedovlasý muž sklenku s mlékem znechuceně odstrkuje a říká: „Kdepak máme popelníček, Jiří?“ „Vyhodil jsem ho,“ odvětí mladý muž.

„Kunda, Jiří,“ vykřikne nejprve šedovlasý muž, pak se zarazí a klidným hlasem podotkne: „Správně.“ Nervózně při tom klepe rukou o stůl.

V dalším záběru sedí oba muži v křeslech. „Jak dlouho už abstinujeme, Jiří?“ ptá se šedovlasý muž. „35 minut, pane prezidente,“ odvětí mladík. „To zvládneme, to zvládneme,“ říká šedovlasý muž a nervózně si při tom podupává nohou. Vzápětí se celý roztřese a vykřikne: „Proboha Jiří, udělejte s tím něco!“ „Jistě, pane prezidente,“ odvětí mladík.

V dalším záběru je šedovlasý muž opět na křesle, tentokrát je ale spoután černou páskou. „Bože, Jiří, vy jste tak odporný člověk,“ pronese šedovlasý muž. Mladík, který si čte knížku s nápisem „Komunismus“, pronese: „Pardon?“ „Nic, nic, Jiříku, to já jen tak,“ hlesne šedovlasý muž. „Musíš to otáčet tak nahlas, ty kryso?“ zeptal se šedovlasý muž. „Promiňte, pane prezidente, pokusím se minimalizovat hluk,“ reagoval muž podobný Jiřímu Ovčáčkovi. „Máš ty vůbec páteř, ty štěnice, ty halonovináři, ty kašpare,“ sténá hlasitě vzdychající šedovlasý muž. „Samozřejmě že mám, pane prezidente,“ odpovídá mladík. „Píčo!“ vykřikne šedovlasý muž a vzápětí se omlouvá: „Promiňte, Jiříku, promiňte. Není mi moc dobře.“ „To nic, pane prezidente.“

„To nic, pane prezidente. Co ty tady děláš, ty červe, ty svazáku, ty píčo!“ vykřikne šedovlasý muž. „Já vám donesu sklenici vody,“ říká mladý muž. „Přineste, Jiříku, přineste,“ říká šedovlasý, stále spoutaný muž.

Mladý muž napouští vodu do sklenice, zpovzdálí je slyšet hlas: „Chovej se jako chlap, ty buzno! Co by si beze mě dokázal! Byl bys hovno!“ V tento okamžik mladík vztekle vylévá vodu ze sklenice. „A ty jsi hovno, buzno,“ je slyšet zpovzdálí. Mladík do sklenice nalévá tekutinu z láhve, která vypadá, jako by obsahovala tvrdý alkohol.

Mladík přinesl sklenici plnou tekutiny k šedovlasému muži. „Je to voda, Jiří?“ ptá se spoutaný muž. „Ano, voda, pane prezidente,“ odpovídá mladík a přikládá sklenici šedovlasému muži k jeho ústům. Po několika locích šedovlasý muž pronesl: „Ano, voda mi chutná, ještě prosím.“ Když sklenici celou vypije, prohlásí: „Už je mi lépe, Jiříku. Proč jsem přivázaný?“ „Měl jste delirium, pane prezidente.“ „To je naprostý nesmysl, Jiříku. Jsem úplně v pořádku. Všechno jde, když se chce. A pak, že jsem alkoholik. No nic, Jiří. Půjdu si lehnout. To abstinování mě trošičku vyčerpalo,“ pronesl šedovlasý muž a mladík jej začíná uvolňovat ze sevření černé pásky.

V dalším záběru leží šedovlasý muž v posteli a spí. Mladý muž s vizáží Jiřího Ovčáčka mu do úst vloží plastovou hadičku připojenou k láhvi, která vypadá jako od destilátu, láhev zvedá do výše, tak aby tekutina z ní mohla proudit hadičkou do úst šedovlasého muže. Mladík pronese: „Dobrou noc, pane prezidente.“

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…