VIDEO Udělal to! Major Zeman měl o Haškovi jasno od začátku

01.11.2013 10:26

Místopředseda ČSSD Michal Hašek se veřejnosti omluvil za to, že lhal ohledně schůzky s prezidentem Milošem Zemanem v Lánech. Lidová tvořivost nikdy nespí, na internetu se záhy objevilo parodující video s názvem "Lhář Michal Hašek kontra major Zeman".

VIDEO Udělal to! Major Zeman měl o Haškovi jasno od začátku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

V dvouminutovém videu je použita scéna z legendárního seriálu 30 případů majora Zemana. V ní sedí sám major Zeman s kolegy z SNB v setmělé místnosti a pozorují projekční plátno, na kterém běží rozhovor moderátorky České televize Daniely Drtinové s jihomoravským hejtmanem Michalem Haškem, ve kterém politik opakovaně tvrdí, že žádná schůzka představitelů ČSSD s prezidentem republiky se nekonala.

"Šaráda pokračuje. Jestli jsi sázel na to, že se ti přizná, když ji uvidí, tak tohle je prohra," říká ve scéně majoru Zemanovi jeden z jeho kolegů.

"Jeho reakce je přece nenormální, soudruhu náčelníku. Kdyby byl nevinnej a viděl tuhle hrůzu poprvé, tak by přinejmenším omdlel. Já jsem nikdy nic tak strašného před sebou neměl," přidává se další z vyšetřovatelů a jeho slova vyznívají ne zrovna lichotivě na adresu moderátorky diskusního pořadu ČT Interview Daniely Drtinové.

Je to kamuflážník

Poté se rozjíždí rozbouřená debata mezi vyšetřovateli SNB a na pozadí dál běží zvukový záznam z rozhovoru s Michalem Haškem. "Jestli to udělal, tak vám bude zatloukat do soudnýho dne. Pozoruj ho, to je zkušenej kamuflážník. Teď dělá jenom to, co mu dává několik šancí. Ten ví moc dobře, chlapče, proč neomdlel," přidává se další z mužů sledující záznam.

"Stopni to! Já tvrdím, že to udělal. Viděli jste ho? To je nestvůra, to není člověk. Vždyť on je úplně z jinýho světa. Ne, říkejte si, co chcete, ale udělal to. A já ti garantuju, že toho chlapa dostanu na šibenici," uzavírá scénu svým výstupem major Zeman.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…